SZÉP Kártya fogászati kezelésre, a szebb mosolyért

A testi és lelki egészségünk megőrzésére érdekében a SZÉP Kártya fogászati kezelésekre, sport- és fitnesz szolgáltatásokra is költhető. Jelentősen bővült a Pihenő Kártya által igénybe vehető szolgáltatások köre.

A Széchenyi Pihenőkártya egyenlege immáron rendívül sokoldalúan felhasználható. A rendelkezésre álló keret sok más mellett az egészségre, egészségmegőrző szolgáltatásokra is fordítható.

Egyre több az olyan fogszakorvosi rendelő, ahol használható a SZÉP Kártya fogászati kezelések költségeinek finanszírozására. Míg egyes helyeken csak bizonyos dentálhigiéniai kezeléshez lehet felhasználni, addig más fogászati központokban akár a teljes kezelés költségei is rendezhetőek a kártya szabadidő keretéből.

A Pihenőkártya szolgáltatási körét a kezdetek óta jelentősen kibővítették. A SZÉP Kártya fogászati és más, egészségügyi ellátások költségei mellett sokféle tevékenységre használható. Bővült az igénybe vehető sporttevékenységek, szabadidős tevékenységek köre is, így akár uszodabérlet, sporteszközök kölcsönzése, valamint sport és szabadidős képzések is finanszírozhatóak a cafeteria keretből.

Az egészséges életmód, a megfelelő pihenés, valamint a mentális és fizikai jó kondíció növeli a teljesítőképességet és az önbizalmat. A magabiztosságot a tökéletes megjelenés mellett az egészséges mosoly is nagymértékben növeli. Fordítsuk a SzépKártyát fogászati kezelések költségeinek rendezésére, valamint testünk, lelkünk egészségének megőrzésére is!

Címkék:
szabadidő