Hír

SZÉP Kártya az egészség szolgálatában

A SZÉP Kártya elfogadóhelyek között egyre több fürdő és wellness szállás található. A március hónap az egészség jegyében zajlik. Országszerte kedvezményes szállás, szabadidő, rekreációs szolgáltatások és wellness programok várják a vendégeket.

Amint az ismeretes, a SZÉP Kártya három zsebéből szállás, szabadidő és rekreáció, valamint meleg étel szolgáltatások költségeit lehet fedezni. A kártya elfogadóhelyek száma napról napra gyarapszik. Egyre több fürdő, gyógy- és élményfürdő, valamint wellness szolgáltatásokat nyújtó szállás és day spa lesz elfogadóhely. A SZÉP Kártya szabadidő kerete kiválóan alkalmas arra, hogy egészségünk megőrzése érdekében gyógyfürdők, wellness- és élménycentrumok szolgáltatásait igénybe vegyük általa.

Az ország hét turisztikai régiójában egyre több helyen találhatóak az egészség megőrzését elősegítő SZÉP Kártya elfogadóhelyek. Ezek a fürdők és wellness szállodák márciusban akciós ajánlatokkal várják a megújulásra vágyó vendégeiket. Érdemes tehát megelőzni a tavaszi fáradtság kialakulását, és a SZÉP Kártya rekreációra fordítható keretét használva, felkeresni akár a Balaton környéki, az Alföld vagy a Dunántúl egészségcentrumait.

Legyen szó egy Balatonon eltöltött frissítő wellness-hétvégéről, vagy egy családi programokban gazdag komáromi fürdőzésről, esetleg egy sümegi történelmi kalandtúráról, mindenképpen érdemes magunkkal vinni a szépkártyánkat. Észak-Magyarország is tartogat pihentető és gyógyító hatású szolgáltatásokban gazdag programokat. A Mátra, vagy Miskolc-Tapolca Barlangfürdője is ideális úti cél lehet a feltöltődésre. A kártya elfogadó helyek itt is bővülő számban várják a pihenni vágyókat.

A gyógyturizmus és az egészségturizmus mindig komoly színvonalat képviselt hazánkban. A SZÉP Kártya szabadidő, rekreációs kerete újabb lehetőség arra, hogy még több figyelmet fordítsunk egészségünk állapotának javítására és megőrzésére.

További cikkeink: