Hír

SZÉP Kártya akció segít felhasználni a lejáró egyenleget

Hamarosan lejár a 2012-ben utalt cafeteria keret. Az OTP Pénztárszolgáltató és a Danubius Hotels Group szépkártya akcióval várja a kártyabirtokosokat. Kedvezménykuponok, 10-20 %-os akciós ajánlatok és ajándék wellness hétvége is található az ajánlatok között!

Vészesen közeleg 2014. május 31. Ez a nap azok számára fontos, akik már 2012-ben is SzépKártya formájában kaptak béren kívüli juttatást. A 2012-es cafeteria keret már csak eddig a napig áll a kártyabirtokosok rendelkezésére. A határidő lejárta után a megmaradt összegeket a Pihenőkártyát kibocsátó pénzintézetek visszautalják a munkáltató számlájára. A határidő az OTP és az MKB által gyártott kártyák tulajdonosait érinti.

A Danubius Hotels Group, valamint az OTP Pénztárszolgáltató SZÉP Kártya akciót hirdetett a beragadó összegek felhasználásához, valamint a gyakoribb kártyahasználathoz.

A Pénztárszolgáltató utazási portálokkal karöltve kínál további kedvezményeket a kikapcsolódáshoz. A szállásportálokon akár 50-70%-os megtakarítás is lehetséges, ha az OTP SZÉP-Kártya birtokos a portál prémium klubtagságát is igényli. Az akciós szállásajánlatok mellett pedig ajándék wellness hétvége is gazdára talál.

A SZÉP Kártya akció a Danubius Hotels Group szállodacsoport szállodáiban többféle kedvezmény-típust is jelenthet a kártyabirtokosok számára. 5000 forintos kupon mellett, az egyes szolgáltatások árából további 10-20% engedmény várja a Pihenőkártyával rendelkezőket. A szállodalánc elsők között csatlakozott a SZÉP Kártya elfogadóhelyek folyamatosan bővülő táborába.

Az OTP Szépkártya-portálon (www.otpszepkartya.hu) megtalálhatóak, és letölthetőek az akciós ajánlatok. A pénzintézet azonban felhívja a figyelmet arra is, hogy az akciós ajánlatra jogosító kuponok az azonos névre szóló OTP SZÉP kártya együttes felmutatásával érvényesek. Továbbá, hogy a kártyabirtokosok mielőbb regisztrálják kártyájukat a portálon. Az 5000 forintos kedvezménykupont biztosító akció további feltételeiről pedig a szállodacsoport weboldalán lehet részleteket olvasni.

További cikkeink: