SZÉP-Kártya, a túratárs – felszerelést a szabadidő zsebből

Az egészséges életmód egyik legfontosabb hozzávalója a megfelelő testmozgás. A szépkártya túrázáshoz, sportoláshoz, kalandozáshoz is tökéletes választás. A plasztik szabadidő alszámlája széles körben használható, akár túra-felszerelés kölcsönzéséhez is.

A jó idő beköszöntével egyre többen indulnak útnak kerékpáron, motoron, vagy gyalogszerrel. A túrázás, a természetjárás remek szabadidős program az egész család számára. A jó kiránduláshoz azonban nem árt a megfelelő túrafelszerelés. A Széchenyi Pihenő Kártya szabadidő keretét nagyon széles felhasználási körrel ruházták fel, többek között sportszerek, felszerelések kölcsönzésének lehetőségével is. Az országban pedig egyre több túrabolt, sportbolt csatlakozik a SZÉP Kártya elfogadóhelyek közé.

A boltokban kerékpár-kölcsönzés mellett a túrázáshoz szükséges felszereléseket is lehet bérelni a plasztik segítségével. Az egyes üzletekben akár kerékpár-szerviz is igénybe vehető. A sport és a mozgás az egészséges életmódhoz szükséges. A cafeteria elem a szolgáltatási kör legutóbbi bővítése óta sokkal sportosabbá vált, így még több lehetőséget kínál.

A szolgáltatók azonban nem csak a hagyományos túrákkal várják az érdeklődőket. A kerékpáros, vízi és gyalogtúrák mellett egyre népszerűbb a segway túra. Ez a kétkerekű, önegyensúlyozó, elektromos meghajtással rendelkező jármű használata valójában a természetjárás egy speciális változata. Garantáltan jó szórakozás, és semmihez sem fogható élményt nyújt.

Akik a barlangok egyedülálló hangulatát, a barlangkutatást kedvelik, szintén találnak az elfogadóhelyek között olyan szolgáltatót, ahol a plasztikkal hódolhatnak szenvedélyüknek. Egyes kalandparkokban pedig akár quad túrára is lehet menni a SzépKártya egyenlegéből. Az adrenalin és a robbanómotorok kedvelői is hódolhatnak szenvedélyüknek a pihenőkártya segítségével.

Érdemes felkerekedni, és felfedezni a természetet akár gyalogosan, akár valamilyen közlekedési eszközön. A természeti kincsek földön, vízen, levegőben és a föld alatt is izgalmas kalandokat, csodás látnivalókat kínálnak. A szabadidő minőségi eltöltéséhez pedig tökéletes társ, túratárs a SZÉP Kártya.

Címkék:
sport szabadidő