Hír

SZÉP-Kártya a sport és az egészség jegyében

A szabadidő alszámla szolgáltatási körének jelentős bővítése során a szépkártya a sport terén sokoldalúbb lett. Az egészségpénztárak csatlakozása a kibocsátók közé azt eredményezheti, hogy az egészség megóvása is nagyobb szerephez juthat a juttatásnak köszönhetően.

Sportosabb lett, és más, korábban hiányolt szolgáltatás esetén is használható a Széchenyi Pihenő Kártya szabadidő és rekreációs alszámlája. A szabadidő alszámla keretét ezentúl sporteszközök kölcsönzésére, sporthorgászattal kapcsolatban napijegyek, horgászbérlet vásárlására, uszodai belépőjegy vásárlására, és több más, aktív pihenéssel, testmozgással kapcsolatos tevékenység esetén is fel lehet használni. A SZÉP Kártya sport és szabadidős képzésre, sportegyesületi tevékenységek igénybe vételére is fordítható.

A kártya népszerűségének további növekedése várható a szakemberek szerint. Mindez annak is köszönhető, hogy a SZÉP Kártya a sportok terén egyre több lehetőséget kínál. Az is pozitívan hathat a Pihenőkártya piacára, hogy további, nem banki szereplők is jogosultságot kapnak az utalványkártya kibocsátására. A sport mellett az egészség megőrzése is nagy hangsúlyt kap, hiszen egészségpénztárak is csatlakoznak az utalványkártyát kibocsátók körébe.

Az egészségpénztárak megjelenése a SzépKártya piacon (a Tempo már be is jelentette) azt eredményezheti, hogy az eddig kicsit háttérbe szoruló, az egészség-megőrzéssel, a megelőzéssel kapcsolatos terület nagyobb szakmai hangsúlyt kaphat. A még több, aktív sportolást kínáló szolgáltatók mellett az egészséget érintő szolgáltatások tovább javíthatják a munkavállalók életminőségét. A SZÉP Kártya szabadidő alszámlája így jobban tudja szolgálni, biztosítani a rekreációt a kártyabirtokosok és a társkártya-tulajdonos hozzátartozóik számára.

A plasztikkal igénye vehető szolgáltatások körének bővülése, és a SZÉP Kártya elfogadóhelyek számának dinamikus növekedése révén a pihenőkártya-program legnagyobb nyertesei a munkavállalók. Az élesedő piaci verseny hatására a szolgáltatók még többet tesznek majd a minőségi szolgáltatások biztosítására, a kártyával rendelkező vendégeik, ügyfeleik széleskörű kiszolgálására.

Címkék:
sport szabadidő

További cikkeink: