Hír

Szalad az OTP SZÉP Kártya szekere

Az OTP Széchenyi Pihenőkártya lendülete töretlen. Átlépte az ötezret a szerződött elfogadóhelyek száma, valamint már közel 130 ezer szépkártya is gazdára talált. A számok önmagukért beszélnek. Kifejezetten sikeres a vendéglátás, meleg étkezés alszámla.

Már hét hónapja annak, hogy az OTP SZÉP Kártya első példánya a tulajdonosához került. Azóta a cafeteria rendszer új eleme megállíthatatlanul terjed. Jelenleg már közel 130 ezer kártyatulajdonos használhatja a kártyáját országszerte. Eddig több mint ötezer SZÉP Kártya elfogadóhely kötött szerződést az OTP -vel, és közel ötezer a munkáltatók száma is, akik dolgozóik részére plasztikkártyát igényeltek. Az elfogadó helyek egytizede Budapesten található.

A munkavállalók körében a legnagyobb népszerűségnek a vendéglátás alszámla örvend. Az országban jelenleg közel háromezer kártya elfogadó helyen lehet meleg étkezés fizetésére is igénybe venni az OTP SZÉP Kártyát. A partneri kör bővülésének köszönhetően az éttermek mellett már gyorsétterem-lánc és ételfutár-szolgálat is megtalálható.

A szabadidő alszámla sikere a széles körű felhasználási módjának köszönhető. Ez a keret többek között színházjegy, múzeumi belépő megváltására, továbbá sport tevékenységekre, szabadidős, rekreációs, wellness, illetve bizonyos egészségügyi szolgáltatások és állatkerti, vidámparki belépők céljára vehető igénybe.

A szálláshely alszámla kerete a három zseb közül a legmagasabb. Ez az alszámla azért lesz szintén népszerű, mert a belföldi üdülések és szállások költségeinek rendezése az OTP SZÉP Kártya használatával egyszerű és kényelmes.

További cikkeink: