Hír

Stresszoldó wellness SZÉP Kártyával Zalaegerszegen

Új wellness részleggel gazdagodott a patinás zalaegerszegi Arany Bárány Hotel. A SZÉP Kártya elfogadóhelyek között is megtalálható szálláshely egész évben várja pihenőkártyával rendelkező vendégeit is.

A Széchenyi Pihenő Kártya egy olyan sokoldalú juttatási forma, melynek célja a munkavállalók életminőségének javítása és a belföldi turizmus fellendítése. A három alszámla változatos felhasználást tesz lehetővé. A SZÉP Kártya szabadidő és rekreációs alszámlája talán az a zseb, melyből a legtöbbet lehet kihozni. Ebből a keretből fizethetünk ugyanis nagyon sok fitness és wellness szolgáltatást, melyek nagyban javítják az életminőséget.

Ezt a célt tűzte ki magának az egyik patinás zalaegerszegi szálloda is, mely új wellness-fitness részleggel bővült. A SZÉP Kártya elfogadóhelyek szolgáltatói között megtalálható hotel jelenleg *** superior minősítést tudhat magáénak. Az új beruházás azonban akár negyedik csillagot is jelentheti a szállodának.

A wellness programok elérhetősége mára komoly kereslettel bír. A vendégek tudatosan keresnek olyan szolgáltatókat, ahol a test és a lélek pihenése, a regeneráció, rekreáció kényelmesen elérhető a szállásszolgáltatás mellett. Ezt a lehetőséget teremtette meg most a zalaegerszegi Hotel Arany Bárány. Új részlegének köszönhetően nagymértékben növekedhet a vendégforgalom, amely a szálló mellett a város számára is komoly előre lépést hozhat.

A SZÉP Kártya wellness szolgáltatásait – amennyiben ezeket a szállásadó helyben biztosítja – akár a szállás alszámla keretéből is lehet finanszírozni. A wellness ráadásul nem évszakhoz kötött kikapcsolódási forma. A legtöbb szolgáltató már fedett létesítményekkel, élményfürdőkkel és wellness ajánlatokkal várja egész évben a megújulást keresőket. Ilyen a Hotel Arany Bárány is.

A szálloda minőségi szolgáltatásai mellett Zalaegerszeg gasztronómiai és turisztikai nevezetességei, a családbarát programok és élményelemek tökéletes kikapcsolódást biztosítanak az egész család számára az év minden szakában. SZÉP Kártya elfogadóhelyeket Zalaegerszeg számos részén lehet találni.

Címkék:
wellness szabadidő

További cikkeink: