Hír

Strandszezon SZÉP Kártyával

A SZÉP Kártya szabadidő alszámla a sokféle felhasználási mód között fürdő belépőjegy vásárlását is lehetővé teszi. A strandszezon közeledtével Budapest Gyógyfürdőihez tartozó több fővárosi strand megnyitott. A legtöbb strandon elfogadják a Szépkártya szabadidő alszámláját.

A SZÉP Kártya szabadidő és rekreációs alszámlája a sokféle felhasználási lehetőség mellett többek között gyógy- és strandfürdők belépőjegy-vásárlására is alkalmas. A strandszezon közeledtével, valamint az elmúlt időszak nyárias időjárásának köszönhetően sok fővárosi strand megnyitotta kapuit a vendégek előtt.

A Budapest Gyógyfürdői által kiadott közlemény arról értesíti a vendégeket, hogy a legtöbb fővárosi strand mindhárom SZÉP Kártyát elfogadja.
Így az OTP, az MKB és a K&H SZÉP Kártya szabadidő keretéből lehet fürdőjegyet venni a Csillaghegyi, a Dagály, a Dandár, a Gellért, a Rudas és a Lukács Fürdőbe, valamint a Széchenyi Fürdőbe is. Arról is tájékoztatják a fürdőzőket, hogy a Palatinus Strand belépett az OTP SZÉP Kártya elfogadóhelyek körébe.

A strandolni és fürdeni vágyókat továbbá június 30-tól szombat éjszakánként zenés partival is várják.

A Budapesti Gyógyfürdők szolgáltatásait nem csak strandidőben vehetik igénybe a vendégek az utalványkártya szabadidő és rekreációs zsebének terhére. Az egyes fürdőkben a fedett medencék mellett már a szabadtéri termálvizes medencék is használhatóak. A gőzkamrák, és a szaunázás mellett gyógyászati szolgáltatások és wellness lehetőség is várja a fürdőkben a megújulni vágyókat.
A SZÉP Kártya szabadidő alszámlája jó hátteret biztosít a felsorolt szolgáltatásokra.

További cikkeink: