Hír

Rövidesen indul a 2020-as SZIGET Fesztivál

Minden idők egyik leglátványosabb és legszínesebb fesztiváljával készülnek a SZIGET Fesztivál szervezői. 2020. augusztus 5-ig elővételben is lehet akár SZÉP Kártya szabadidő keretből is jegyet váltani.

Közeledik a SZIGET Fesztivál, és a hagyományoknak megfelelően a nulladik, illetve mínusz 1. nappal kezdődik. A zene mellett a látványé lesz a főszerep. A Sziget Fesztiválköztársaság 2020. augusztus 5-11. között várja a „szigetelőket”. Napi, heti jegy, hazamenős és ottalvós bérlet mellett kemping jegy is váltható, akár SZÉP Kártya szabadidő alszámlára is.

A jól megszokott könnyűzenei programok mellett az óbudai Hajógyári szigetre látogatókat többféle program is várja. 5 színpadon sokféle zenei stílus és számos ország zenekara biztosítja a szórakozást. A fesztivál hetében a Szigetre költözik az ország legnagyobb mobil óriáskereke, a Sziget-Eye, mely eddig az Erzsébet téren várta az érdeklődőket.

Természetesen azok számára, akik nem szeretnének a Szigeten éjszakázni, a budapesti szálláshelyek tökéletes választást jelenthetnek. Többségük szerepel a SZÉP Kártya elfogadóhelyek között. Azok számára, akik szeretnék nyugodtan kipihenni az éjszakába nyúló koncerteket, érdemes tájékozódni a szálláskínálatról.

Miért is jó döntés a SZIGET? Több mint húsz éves múlttal, komoly tapasztalatokkal és rengeteg jó zenével vár mindenkit, nemre és korra való tekintet nélkül. A szervezők azon fáradoznak, hogy az idei minden idők egyik leglátványosabb, legsokszínűbb rendezvénye legyen, romkocsma-negyeddel, tengerpartot idéző stranddal, Hungarikum-faluval.

A SZIGET Fesztivál idén is várja a bulizókat, fesztiválozókat. Nem érdemes kihagyni! Irány a Hajógyári sziget, a SZÉP Kártya legyen zsebben!

További cikkeink: