Hír

Rövidesen indul a 2013-as SZIGET Fesztivál

Minden idők egyik leglátványosabb és legszínesebb fesztiváljával készülnek a SZIGET Fesztiválköztársaság szervezői. 2013. augusztus 5-ig elővételben is lehet akár szépkártya szabadidő keretből is jegyet váltani.

Közeledik a SZIGET Fesztivál, és a hagyományoknak megfelelően a nulladik, illetve mínusz 1. nappal kezdődik. A zene mellett a látványé lesz a főszerep. A Sziget Fesztiválköztársaság 2013. augusztus 5.-12. között várja a „szigetelőket”. Napi, heti jegy, hazamenős és ottalvós bérlet mellett kemping jegy is váltható, akár SZÉP Kártya szabadidő alszámlára is.

A jól megszokott könnyűzenei programok mellett az óbudai Hajógyári szigetre látogatókat többféle program is várja. 5 színpadon sokféle zenei stílus és számos ország zenekara biztosítja a szórakozást. A fesztivál hetében a Szigetre költözik az ország legnagyobb mobil óriáskereke, a Sziget-Eye, mely eddig az Erzsébet téren várta az érdeklődőket.

A látnivalók között utcaszínházak előadásaival, látványos szobrokkal és építményekkel, valamint űrkiképző bázissal is találkozhatunk. Az Űrakadémia munkáját Farkas Bertalan, az első (és eddig egyetlen) magyar űrhajós fogja segíteni.

Természetesen azok számára, akik nem szeretnének a Szigeten éjszakázni, a budapesti szálláshelyek tökéletes választást jelenthetnek. Többségük szerepel a SZÉP Kártya elfogadóhelyek között. Azok számára, akik szeretnék nyugodtan kipihenni az éjszakába nyúló koncerteket, érdemes tájékozódni a szálláskínálatról.

Miért is jó döntés a SZIGET? Több mint húsz éves múlttal, komoly tapasztalatokkal és rengeteg jó zenével vár mindenkit, nemre és korra való tekintet nélkül. A szervezők azon fáradoznak, hogy az idei minden idők egyik leglátványosabb, legsokszínűbb rendezvénye legyen, romkocsma-negyeddel, tengerpartot idéző stranddal, Hungarikum-faluval.

A SZIGET Fesztivál idén is várja a bulizókat, fesztiválozókat. Nem érdemes kihagyni! Irány a Hajógyári sziget, a SZÉP Kártya legyen zsebben!

További cikkeink: