Hír

Rossz időben is irány Zalakaros!

A Zalakarosi Gyógy- és Élményfürdő egész évben várja vendégeit. Átadták a SZÉP Kártya elfogadóhelyek között is megtalálható fürdő gyerekek számára kialakított új részlegét. Itt a gyerekek az év minden szakában remekül szórakozhatnak!

Új, kétszintes gyermekrészleget adtak át a zalakarosi fürdőben szeptember közepén. A Vízipók-Csodapók névre keresztelt részleg szabadtéri része már tavaly nyáron átadásra került. Idén augusztusban pedig elindult a fedett rész próbaüzeme, és mostantól már teljes erővel birtokba vehetik a gyerekek az egész részleget.

A zalakarosi fürdő élményelemei és wellness szolgáltatásai a család minden tagjának remek kikapcsolódást ígérnek. Az új fedett aquapark az őszi szünet alatt, vagy rossz idő esetén is tökéletes megoldást jelent. Élmények a gyerekeknek, kikapcsolódás a szülőknek. Ráadásul, mivel a fürdőkbe már a SZÉP Kártya alszámlák bármelyikéből lehet belépőt venni, a szállás alszámlán esetleg megmaradt egyenlegből is lehet finanszírozni egy mozgalmas, eseménydús hétvégét.

A fürdő elfogadói szerződést kötött mindhárom SZÉP Kártya kibocsátó pénzintézettel, így az OTP, az MKB és a K&H SZÉP Kártyával rendelkező kártyabirtokosok is kényelmesen használhatják utalványkártyájukat.

A gyerekbirodalom két szintjén függőhidakkal összekötött medencék, családi szauna és étterem is található. A csúszdák és mászókötelek mellett baba-mama szoba, hempergő játszóház várja a legapróbbakat.

Ne keseredjünk el, ha elromlik az idő. Zalakaros Budapesttől az autópályán akár két óra alatt is elérhető, a balatoni régió egyik legkedveltebb családi fürdője, és télen-nyáron, jó és rossz időben is SZÉP programokkal várja vendégeit.

Címkék:
szabadidő fürdő

További cikkeink: