Hír

Rockmaraton idén is a Malomvölgyben

Június végén újra feldübörög a rock a pécsi Malomvölgyben. A Rockmaraton fesztiválon remek zenekarok, jó zenék, finom sörök és szép rocker lányok színesítik a programot. Május végéig bérletakció! Belépő SZÉP Kártyára is váltható!

Pécs mellett, a Malomvölgyben már tizenharmadik esztendeje rendezik meg a Rockmaraton Fesztivált. 2013-ban június 24-től június 30-ig szórakoztatják a rockrajongókat a legjobb hazai és külföldi zenekarok. A nagy, neves bandák mellett a tehetségkutatásra is komoly hangsúlyt fektetnek a szervezők. Ennek köszönhetően tartanak tehetségkutató programokat is.

A fesztiválra a SZÉP Kártya szabadidő keretéből is lehet belépőt vagy bérletet vásárolni. Ez a remek rendezvény azonban nem csak a könnyűzenéről szól. A civil szervezetek sátraiban további szórakoztató rendezvények, játékok is várják a fesztiválozókat. Az pedig már hagyománynak számít a Rockmaratonon, hogy fogyasztóbarát árazás jellemzi mind a jegyvásárlást, mind a fogyasztást a hat napos program során.

Május 31-ig tart a heti bérlet elővételi akció, amelynek révén több mint 150 zenekart láthatnak a rockzene rajongói 4 színpadon.

A nyári időszak nagyon sok fesztivállal várja a zenekedvelőket, fiatalokat és idősebbeket egyaránt. Országszerte számos neves rendezvényre lehet eljutni a cafeteria keret segítségével. SZÉP Kártya szabadidő alszámláról vásárolhatnak napi-hetijegyet a Budapesten megrendezésre kerülő SZIGET Fesztiválra, a soproni VOLT Fesztiválra, vagy a Tokaj – Rakamazi Hegyalja Fesztiválra is az érdeklődők.

A fesztiválszezon idén is sokszínű, változatos programokkal kedveskedik az érdeklődőknek. Történelmi és zenei fesztiválok mellett természetesen nagy sikerük van a gasztronómiai rendezvényeknek is. Érdemes bevetni a SZÉP-Kártyát a fesztiválok idején is.

További cikkeink: