Hír

Rekordot döntött a DiningCity Országos Étterem Hét

Az őszi Étterem Héten megdőlt a vendégrekord. Közel 20 ezer vendég jelent meg a 2013. október 14-20. között megrendezett DiningCity Országos Étterem Hét rendezvényhez csatlakozott budapesti és vidéki éttermekben.

Újra megrendezték a DiningCity Országos Étterem Hét című rendezvényt. Ezen a héten a programhoz csatlakozó éttermek és vendéglátó egységek rendkívül kedvező, 3300,- Ft-os áron kínáltak különleges, háromfogásos menüket az asztalt foglaló vendégek számára.

Az eseményhez nagyon sok budapesti és vidéki étterem csatlakozott. A program során rekordszámú, közel húszezer vendég fogyasztott a különleges ajánlatokból. A résztvevő éttermek budapesti, illetve vidéki toplistáját az Étterem Hét Facebook profilján, illetve az eseményről szóló hírlevélben tették közzé.

Mivel a programhoz nagyon sok olyan étterem is csatlakozott, amely szerepel a SZÉP Kártya elfogadóhelyek között, így lehetőség volt a Pihenőkártya vendéglátás alszámla keretéből finanszírozni ezt a páratlan ebéd-, vagy vacsora-lehetőséget.

A vidéki TOP5-ös lista mindegyike és a fővárosi helyezettek közül is sok étterem biztosít Szép-Kártyás fizetési lehetőséget. A vendéglátás alszámla – melynek éves kerete 150.000,- Ft – tökéletes lehetőséget biztosított arra, hogy akár különleges, nívós éttermek kínálatát kóstolhassuk meg valóban elérhető árakon.

A díjazott éttermek által a hétre összeállított menüsorok is megtekinthetőek a DiningCity Országos Étterem Hét Facebook-profilján. A TOP helyezettek között – a vidéki kategóriában – a debreceni No1 bisztró és az IKON étterem, a miskolci székhelyű Végállomás Bristorant, a már eddig is komoly népszerűséggel bíró, balatonszemesi Kistücsök Étterem, valamint első helyen a Nyúlon található Szél Fiai Fogadó és Cellárium áll. A budapesti helyezettek között a Kakas Étterem, a Duna Garden Étterem, a Vogue hajó, a Fuji japán étterem, a dobogó csúcsán pedig a MANNA Étterem található.

További cikkeink: