Hír

Pihenje ki az évet a SZÉP Kártya egyenlegéből!

Az év vége felé nagyon sok wellness lehetőség és akciós szállás ajánlat várja a felfrissülni vágyó Széchenyi Pihenő Kártya birtokosokat. Az országban közel 40 ezer SZÉP Kártya elfogadóhelyen lehet fizetni a cafeteria keretből.

Mára már közel 40 ezer SZÉP Kártya elfogadóhelyen lehet az utalványkártya alszámláival fizetni országszerte. A különféle szálláshelyek, panziók, wellness szállodák most elképesztő év végi akciókkal várják, és próbálják pihenésre, kikapcsolódásra bírni a kártyabirtokosokat.

A pihenőkártya mindhárom zsebének összege alkalmas a szálláshely szolgáltatás költségeinek rendezésére. Mindazoknak, akik már 2011-ben is SZÉP Kártya formájában kaptak béren kívüli juttatást, a tavaly feltöltött összeget 2012 végéig el kell költeniük, ráadásul kizárólag szálláshely szolgáltatóknál tehetik ezt meg.

Nagyon sok szálloda kínál akciós wellness üdülési csomagokat az év végére. A SZÉP Kártya kedvezmény ajándék vendégéjszakát, vagy százalékos engedményt is takarhat az egyes ajánlatoknál. Érdemes élni a lehetőséggel, és regenerálódásra, feltöltődésre fordítani a cafeteria keretet.

A SZÉP Kártya wellness hétvégékre vagy akár egy komplett téli szüneti pihenésre is hasznos társ lehet. A kedvezményezettek (főkártya- és társkártya birtokosok) rengeteg akciós üdülési csomaggal, feltöltődési lehetőséggel találkozhatnak az utazási irodák, illetve szálláshelyek honlapjain.

Sokak számára hasznos információ, hogy a 2012. december 31-én lejáró 2011-es SZÉP Kártya egyenleget nem csak az év végi, hanem akár a jövő tavaszi-nyári pihenéshez, a szálláshely foglalójának, előlegének fizetéséhez is felhasználhatjuk.

Pihenjen országszerte kényelmesen, fizessen könnyedén a SZÉP Kártya segítségével akár interneten, akár helyben, vagy telefonos elfogadással. Kísérje figyelemmel tranzakcióit az online egyenleg lekérdezés segítségével!

További cikkeink: