Hír

OTP SZÉP Kártyával a falusi turizmusban

A FATOSZ, azaz a Falusi és Agroturizmus Országos Szövetsége szerződést kötött a szépkártya első kibocsátójával, az OTP Pénztárszolgáltatóval. A megállapodás célja az, hogy megkönnyítsék a falun lévő magánszállásadók, mint elfogadóhelyek csatlakozását a Pihenőkártya rendszeréhez.

A Falusi és Agroturizmus Országos Szövetsége (FATOSZ) szerződést kötött az OTP SZÉP Kártya kibocsátójával, az OTP Pénztárszolgáltatóval. A megállapodás értelmében azoknak falusi turizmus szolgáltató szállásadóknak, akik szeretnének csatlakozni a Széchenyi Pihenőkártya rendszeréhez, a bank gyors és egyszerű szerződéskötéssel nyújt segítséget. Egy ilyen szállás néhány nap alatt elfogadóhellyé válhat, és fogadhatja a SZÉP Kártya birtokosokat.

A FATOSZ képviseletében Szalay Zala Andrea azt is hangsúlyozta, hogy a falusi turizmust választó vendégek a FATOSZ új honlapján keresztül is használni tudják a plasztikkártyájukat. A Falusi Turizmus új weboldalán keresztül az OTP SZÉP Kártya online felületére lehet eljutni.

A szövetség és a pénztárszolgáltató is egyaránt reméli, hogy az együttműködésnek köszönhetően további több ezer új, kisebb szolgáltató elfogadóhely is csatlakozik a rendszerhez. Mindkét félnek egyaránt célja a hazai turizmus fellendítése és népszerűsítése.

A SZÉP Kártya népszerűségét mutatja, hogy országszerte hatalmas léptekkel növekszik mind a kártyatulajdonosok, mind a szolgáltató elfogadóhelyek száma. A pihenőkártyával rendelkező munkavállalók szeretnék minél több célra és minél többféle elfogadóhelyen használni az utalványkártyát.

További cikkeink: