Hír

OTP SZÉP Kártya, a nyerő lehetőség

Az OTP Pénztárszolgáltató a Széchenyi Pihenő Kártya tulajdonosok számára 2013. március 31-ig tartó nyereményjátékot hirdetett. Regisztrálja Ön is OTP SZÉP Kártyáját a bank SzépKártya-portálján, és vegyen részt a 3 sorsoláson!

Az OTP SZÉP Kártya birtokosok számára a pénztárszolgáltató izgalmas nyereményjátékot hirdetett. A 2013. március 31-ig tartó akcióban azok a Szépkártya-tulajdonosok vehetnek részt, akik regisztrálják adataikat az otpszepkartya.hu portálon.

A regisztráció mellett – a játékban való részvételhez – a kártyabirtokosnak engedélyeznie kell a személyes levelek, marketing jellegű üzenetek küldésének lehetőségét. Ezt követően a játék időtartama alatt három alkalommal – február 20-án, március 20-án és április 3-án – a regisztrált kártyabirtokosok sorsoláson vesznek részt. A nyeremények között üzemanyagkártya, ajándékkártya, okostelefon, valamint belföldi nyaralás is található.

A promócióban csak a főkártyák vesznek részt. A társkártya nem fogadható el a nyereményjátékban.

A SZÉP Kártya elfogadóhelyek között már 18 ezer szerződött szolgáltató partner várja a kártyával rendelkező munkavállalókat országszerte. A plasztik szálláshely, vendéglátás és szabadidő alszámlái segítségével több, mint 35 ezer féle felhasználási lehetőség áll a kártyabirtokosok rendelkezésére.

Praktikus, univerzális és kényelmes készpénzt helyettesítő fizetőeszköz. A cafeteria elem értéknövelő jellemzővel is bír, hiszen segítségével szállás-, és más turisztikai kedvezmények is elérhetőek.

Az OTP SZÉP Kártya-portál segítségével könnyen figyelemmel kísérhetjük aktuális egyenlegünket, valamint a választott szolgáltatónál foglaló fizetésére is lehetőség nyílik. Társkártyát, illetve pótkártyát is a portálról letölthető dokumentumok segítségével lehet igényelni.

További cikkeink: