Hír

Ötcsillagos lett a Harkányi Gyógyfürdő

Az idei esztendő még közel sem ért véget, de a SZÉP Kártya elfogadóhelyek között is régóta megtalálható Harkányi Gyógyfürdő már így is remek eredményeket könyvelhetett el. A népszerű fürdőhely ebben az évben ötcsillagos minősítést kapott.

A Harkányi Gyógy- és Strandfürdő eseményekben és eredményekben gazdag évet tudhat magáénak, és az évnek még nincs vége. A fürdővendégek körében népszerű létesítmény a remek hangulat mellett minőségi kikapcsolódást, színvonalas szakmai – gyógyító – szolgáltatásokat is biztosít az ide látogatók számára. Gyógyvize nemzetközi hírnévvel büszkélkedhet.

Az idei szezonban belföldi és nemzetközi programok, sportesemények és koncertek tették még élvezetesebbé az itt eltöltött időt. A változatos programokon túl a gyógyfürdő kedvezményes belépési lehetőségekkel is készült. A nyár elsősorban a fiatalabb korosztálynak, a nappali tagozaton tanulóknak hozott kedvező áron váltható belépőjegyet. Az őszi időszakban pedig a szépkorú fürdővendégeket célozták meg a remek belépődíjakkal.

A Harkányi Gyógyfürdő a pihenni és gyógyulni vágyók mellett a szakma képviselőit is többször vendégül látta. A kiemelkedő munkát a Magyar Fürdőszövetség a fürdők körében legmagasabb, ötcsillagos minősítéssel jutalmazta. A fürdő vezetése azonban nem elégszik meg az eddig elért eredményekkel. Pályázati lehetőségeket kihasználva, a fürdőkomplexum épületeinek felújítását, az élményelemek bővítését is tervbe vették. A folyamatos fejlesztések révén még több, még színvonalasabb szolgáltatás várja egész évben az ide látogató vendégeket.

A hírneves gyógyvízből készített gyógykozmetikumok között reumatikus panaszokat enyhítő krémet, szépséget fokozó vitalizáló arckrémet, továbbá gyógyító hatású sampont és regeneráló habfürdőt is találunk. A termékskála már így is sok területet lefed, de a menedzsment a kínálat további bővítését is napirendre tűzte. Nem titkolt cél, hogy a harkányi gyógyvizet hungarikummá minősítsék.

A fürdők népszerűsége eddig is jelentős volt. A SZÉP Kártya felhasználásában bekövetkezett legutóbbi módosítások azonban tovább emelhetik a vendégek számát. Fürdőbelépőt ugyanis már bármelyik alszámla egyenlegéből lehet vásárolni.

Címkék:
szabadidő fürdő

További cikkeink: