Hír

Olimpia és rekreáció a hazai fürdőkben!

Az olimpia idején sem kell lemondani a rekreációról. A hazai fürdőkben kivetítőkön nézhetik a vendégek a sporteseményt. Egyre több gyógy- és élményfürdő csatlakozik a SZÉP Kártya elfogadóhelyek közé, mivel a szabadidő keret terhére megválthatjuk a belépőjegyet.

Nagyszerű kezdeményezéssel állt elő a Magyar Fürdőszövetség. A gyógy- és élményfürdő ugyanis televíziókat és kivetítőket helyeznek ki, hogy a vendégek nyomon követhessék a londoni olimpiai játékok eseményeit.

Az ötletet a labdarúgó-világbajnokság ideje alatt már kipróbálták, és a tapasztalatok kedvezőek voltak – erről nyilatkozott többek között a Fürdőszövetség vezetője, Vancsura Miklós az Utazás kiállításon.

Elmondta továbbá, hogy az általa vezetett Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő az olimpiai játékok idejére időzítette a városi fürdő új beruházásának megnyitását. Azért is tervezték így, hogy az olimpia ideje alatt is együtt tudjon lenni a család. Míg a felnőttek a sporteseményeket figyelik a kivetítőkön, a fiatalok is remekül szórakoznak az új kalandparkban.

A Magyar Fürdőszövetség egyébként a SZÉP Kártya népszerűsítésére is nagy hangsúlyt helyez. Egyre több élmény- és gyógyfürdőben használható a már egyre ismertebb és elterjedtebb plasztik lap.

Sárvár fürdőjében már mindhárom kibocsátó bank, OTP, K&H, MKB SZÉP Kártya szabadidő, rekreáció alszámlájából is igénybe lehet venni a belépőjegyen túl a szolgáltatásokat, pl. wellness kezelések, szauna belépő, fitness szolgáltatások és masszázs.

További cikkeink: