Hír

Nyitnak a strandok, belépő SZÉP Kártyával is váltható

A hirtelen jött nyárias időjárás sokakat a szabadba csábít. A Fürdőszövetség úgy döntött, hogy április utolsó hétvégéjén megnyitják strandjaikat a hazai fürdők. A SZÉP Kártya fürdő belépőjegyek vásárlására is felhasználható!

A hirtelen érkező nyári időjárást kihasználva a hétvégén sok helyen megkezdődik a strandszezon. Több fővárosi fürdő és országszerte számos fürdőhely nyitja meg strandjait az érdeklődők előtt. A legjobb hír az, hogy a SZÉP Kártya a fürdőkben is használható. A szabadidő keretből ugyanis meg lehet vásárolni a belépőjegyet a strandokra, fürdőkbe, míg az ott eltöltött időben a fogyasztást a vendéglátás keretből lehet finanszírozni.

A remek időnek köszönhetően számos program várja a vízimádókat, strandolni vágyókat. Több fürdőhely a téli időszakban jelentős felújításokat végzett. Ennek köszönhetően az idei strandszezonban még több, még színvonalasabb szolgáltatásokkal várják a fürdőzőket az egész országban. A fővárosi fürdők közül a Dagály, az Aquaworld és a Palatinus strandja várja a gyógyfürdők szabadtéri medencéi mellett a pancsolni vágyókat. A vidéki fürdők közül elsősorban az Alföldön található létesítmények várják vendégeiket a szabadtéri élményelemekkel.

A fürdők, wellness szolgáltatók tavaszi és nyárkezdő akciós csomagjai még több lehetőséget biztosítanak a víz mellé vágyóknak. A SZÉP Kártya elfogadóhelyek között pedig nagyon sok fürdőzést szolgáló létesítmény található.

Azok pedig, akik még nem bíznak a nyarat idéző napsütés erejében, remek túrázási lehetőségek, aktív pihenésként kerékpározás, lovaglás és más tevékenységek közül választhatnak. A pihenőkártya a belépőjegyek, étkezési és szállásköltségek finanszírozása mellett ugyanis már sporteszköz, sportpálya-kölcsönzésre is használható. Ne feledjük azonban, hogy akik már 2011-ben is kaptak Széchenyi Pihenő Kártyát, és még nem használták fel a 2011-es keretet, azok számára fontos határidő közeleg. 2013. május 31-ig szálláshely költségekre még elkölthető az utalványszámlán lévő 2011-es összeg. Lehetőség van akár előleg, foglaló fizetésére is, így akár a nyári vakációra is felhasználható a tavalyelőtt érkezett cafeteria-keret. 2013. május 31-ét követően, az addig fel nem használt összegeket a kibocsátó bankok visszautalják a munkáltatóknak.

További cikkeink: