Hír

Nyereményjáték az OTP SZÉP Kártyásoknak

Új játékon tehetik próbára szerencséjüket a Széchenyi Pihenőkártya birtokosok. A Pénztárszolgáltatónál regisztrált tagok az április 22-től június 22-ig tartó kampány során wellness hétvégéket nyerhetnek, egy kattintásért cserébe.

Új nyereményjátékkal kedveskedik az OTP SZÉP-Kártya birtokosoknak a kártya kibocsátó. Az akció 2014. április 22-től 2014. június 22-én 23:59-ig tart. A kampányban értékes nyereményeket, wellness hétvégéket lehet nyerni.

A játékban mindazon kártyabirtokosok részt vesznek, akik regisztrálják magukat a www.otpszepkartya.hu portálon. A regisztráció során fontos, hogy engedélyezzük a reklám- és marketing üzenetek küldését, továbbá a portál személyes levél-küldési opcióját.

A játék időtartama alatt két sorsolást is tartanak, így aki már most regisztrál, részt vehet a májusi és a júniusi sorsoláson is. A játékszabályzat szerint ugyanis minden regisztrált játékos részt vesz a sorsolásokon, függetlenül attól, hogy esetleg a korábbi alkalommal nyert-e.

Az OTP SZÉP Kártya portálon a kártyabirtokosok folyamatos tájékoztatást kaphatnak aktuális egyenlegükről, tranzakcióikról is. A www.otpszepkartya.hu oldalon keresztül előre utalást, foglaló fizetést is lehet kezdeményezni. Ennek köszönhetően azok, akiknek még van 2012-ben érkezett cafeteria keretük az utalványszámlán, 2014. május 31-ig még felhasználhatják a maradványösszeget.

A Pénztárszolgáltató oldalain egyéb kedvezményes ajánlatok, turisztikai kedvezményekre vonatkozó információk is várják az érdeklődőket. A különleges szálláskedvezmények mellett tematikus ajánlatok között is böngészhetnek a kártyabirtokosok.

Az OTP SzépKártya – mely kezdettől fogva piacvezető szereppel bír – mára az ország szinte bármely pontján használható. Több mint 42 ezer felhasználási lehetőség áll a SZÉP Kártya elfogadóhelyeken a kártyával rendelkező dolgozók és családtagjaik részére a szállás, a vendéglátás és a szabadidő alszámla által.

További cikkeink: