Hír

Negyedmillió OTP SZÉP Kártya került átadásra

Már több mint 7000 elfogadóhely biztosít a 250 ezer kártyatulajdonosnak lehetőséget az OTP SZÉP kártya használatára. A három alszámla több mint 17 ezer felhasználási lehetőséget jelent szálláshely, szabadidő, vendéglátás és a meleg étkezés szolgáltatási körben.

Az OTP Pénztárszolgáltatónál bejelentették, hogy az általuk kibocsátott SZÉP Kártya tulajdonosok száma átlépte a negyedmilliót. Jelenleg több mint 7000 elfogadóhely várja több mint 17 ezer felhasználási móddal a kártyával rendelkező munkavállalókat. A társaság annak is hangot adott, hogy az elmúlt négy hónap során megtízszereződött az OTP SZÉP Kártya tulajdonosok száma.

Róth Lajos, az OTP Pénztárszolgáltató vezérigazgatója az adatokat elemezve kijelentette, hogy ezek a számok igazolják a társaság pozitív várakozásait a SZÉP Kártya kapcsán. Mint ismeretes, az OTP volt az első bank, amely elkezdte a cafeteria alapú plasztikkártya kibocsátását. A cafeteria keret a kártya zsebeiben szálláshely, vendéglátás, valamint szabadidő-rekreáció alszámla között oszlik meg.

Mivel a kártyatulajdonos ügyfélkör, valamint a szerződött elfogadóhelyek száma is nagy iramban növekszik, a pénzintézet célja az, hogy mielőbb leegyszerűsítsék és megkönnyítsék a kártyahasználat feltételeit. Ennek kapcsán szóba került az is, hogy folyamatosan tárgyalnak a kártyaterminál hálózat üzemeltetőivel, az elfogadói hálózat bővítése érdekében.

Róth Lajos azt is elmondta, hogy a hatékony működés és az egyszerűbb csatlakozási folyamat érdekében az elfogadóhelyek többféle fizetési lehetőség közül is választhatnak. Ez a SZÉP Kártya terminál mellett a telefonos engedélyeztetési folyamatot és az internetes, webshopos felületet jelenti.

A számok magukért beszélnek, és azt mutatják, hogy ez a cafeteria konstrukció egyre nagyobb népszerűségnek örvend mind a munkavállalók és a munkáltatók, mind a szolgáltató elfogadóhelyek körében.

További cikkeink: