Hír

Nagy iramban nő az OTP SZÉP Kártya rendszere

Hatalmas lépésekkel bővül az OTP SZÉP Kártya elfogadóhelyek és a kártyabirtokosok száma. Már közel 24 ezer féle felhasználási lehetőség várja a több mint 450 ezer OTP Széchenyi Pihenő Kártya tulajdonost országszerte.

Az OTP Pénztárszolgáltató volt az első SZÉP Kártya kibocsátó pénzintézet 2011 júliusában. A bank ügyfélköre az elmúlt hónapokban drasztikusan emelkedett, ami a Széchenyi Pihenőkártya népszerűségét is előre vetíti.

Az utóbbi másfél hónap több mint húsz százalékos növekedést mutatott a SZÉP Kártya elfogadóhelyek számát tekintve. Az OTP által kibocsátott kártyák száma 450 ezer körül mozog. Ez a közel félmillió kártyatulajdonos közel 11 ezer elfogadóhelyen vehet igénybe különböző szolgáltatásokat a béren kívüli juttatási kerete terhére.

Már hozzávetőleg 7000 szállás, 9000 vendéglátóhely és 8000 szabadidő és rekreációs szolgáltatást nyújtó elfogadóhely várja a kártyabirtokosokat, közel 24 ezer féle felhasználási lehetőséggel.

Az OTP Pénztárszolgáltató vezérigazgatója, Róth Lajos elmondta, a Pihenőkártya ügyfélkörének, és a kártyatulajdonosok számának növekedési üteme meghaladta az általuk tervezett várakozásokat. Ennek értelmében a nyári, üdülési szezon már a szolgáltatások széles spektrumával várja a SZÉP Kártyával rendelkező munkavállalókat.

A szálláshelyek tekintetében továbbra is sokféle lehetőség közül választhatnak a kártyabirtokosok. A falusi szállások, a magánszállásadók, valamint a kempingek mellett a panziók, a legtöbb hotel és a szállodaláncok kínálatát is megtalálhatjuk.

Az OTP SZÉP Kártya vendéglátás alszámla több mint 9000 szolgáltatója között éttermek, ételfutár szolgálatok, valamint gyorséttermek is megtalálhatóak országszerte. A szabadidő és rekreációs szolgáltatások köre is nagy lépésekkel bővül, immár közel 8000 helyen hódolhatnak szenvedélyüknek a sport- és szabadidős tevékenységek, a wellness és fitnesz programok és az aktív pihenés szerelmesei. A szabadidő zseb továbbá kulturális programokra, koncert- és színházjegy-váltásra, fővárosi és vidéki uszodák, strandok fürdőibe érvényes belépők, de még akár horgászjegy vásárlására is fordítható.

További cikkeink: