Hír

MKB SZÉP Kártya, a praktikus juttatás

A cafeteria rendszerben megjelent egy sokoldalú, univerzális elektronikus utalvány. Az MKB SZÉP Kártya kedvezményes adózású béren kívüli juttatás a munkavállalóknak. Felhasználható szállás foglalására, szabadidő és rekreációs szolgáltatások, vendéglátás, meleg étkezés költségeire is.

Az MKB SZÉP Kártya által lehetőségeket és kedvezményeket kínál az MKB Bankcsoport. Mint a kártya kibocsátója, viseli az elektronikus utalvánnyal kapcsolatos adminisztrációs terheket. A munkáltatóval kötött szerződés esetén a Bank intézi a kártya kézbesítését, és az ügyintézéssel kapcsolatos minden feladatot. Az MKB Bank a kártya és szolgáltatásai népszerűsítésére egyszeri akciót hirdet. Ennek keretében 2012. február 15.-december 31. között ingyenesen biztosít a főkártya mellé egy társkártyát, melyet az ügyfél hozzátartozója vehet igénybe. A szolgáltatás térítésmentes.

Az MKB SZÉP Kártya elfogadóhelyek körét a Bankcsoport következetesen fejleszti. Jelenleg az MKB Kártyát közel másfélezer munkáltató igényelte meg dolgozói számára, amelyet több mint kétezer kártya elfogadó helyen használhatnak. A szállodák és szálláshelyek, vendéglátó egységek és szabadidős szolgáltatást kínáló intézmények között partnerként megtalálható a Hunguest Hotels és a Danubius Hotels szállodalánca, a Teletál Ételfutár, valamint az IBUSZ csoport. Az MKB hálózatához természetesen minden szolgáltató egyszerűen és ingyenesen csatlakozhat.

A Bankcsoport a kártya elfogadás terén is rugalmas kondíciókat kínál. Az MKB SZÉP Kártya POS terminál, internetes felület vagy telefonos ügyfélszolgálat segítségével egyaránt használható, az elfogadóhely lehetőségeinek megfelelően.

A kártya elfogadása a szolgáltatók részéről igen alacsony, nettó 1,5%-os járulékot jelent. A szolgáltatás ellenértéke pedig automatikusan átutalásra kerül a szolgáltató felé, a fizetést követő körülbelül 15 napon belül.

További cikkeink: