Hír

Minden igényt kielégítő gyógyítás Hévízen, akár SZÉP Kártyával

Hévíz az ország egyik legjelentősebb fürdővárosa. Gyógyvize és klímája révén rengetegen találnak enyhülést panaszaikra. A fürdőkbe már bármely SZÉP Kártya alszámla keretéből lehet belépőjegyet vásárolni!

Kiváló minőségű gyógyvíz, egyedi, jellegzetes klíma és számos minőségi szolgáltatás várja Hévízen azokat, akik a város gyógyító erejét választják panaszaik enyhítésére. A fürdőváros szálláshelyei, szállodák és apartmanok az év minden szakában rendelkezésünkre állnak.

A gyógyászat ebben a városban kiemelkedő jelentőséggel bír. A színvonalas szolgáltatások további emelésének érdekében a Danubius Health Spa Resort Hévíz szálloda is komoly lépéseket tett. Átadták a szálloda felújított gyógyászati részlegét, amely mintegy kétszáz négyzetméter összterületen kínál különböző terápiás lehetőségeket. A kezelőhelyiségekben fény- és hangterápia, valamint elektroterápia mellett masszázskabinokban lazíthatnak a vendégek.

A Health Spa Resort Hévíz a felújítás során gondolt a mozgáskorlátozással élő vendégeire is. Az új gyógyászati részleg ugyanis akadálymentes kabinokkal is rendelkezik.

A SZÉP Kártya elfogadóhelyek között már régóta megtalálható szálláshelyen akciós ajánlatok közül választhatják ki az érdeklődők a számukra megfelelő üdülési csomagot. Az akciós ajánlatok között tavaszi, illetve a nyári szezonra is érvényes lehetőségeket is találhatunk.

A Hévíz Hotel nyári, vagy akár év végi ajánlataira is lecsaphatunk. Előfoglalási lehetőség révén a rövidesen lejáró 2012-es SZÉP Kártya egyenleget felhasználva, már most lefoglalható akár a nyári vakációra, vagy egy későbbi hosszú hétvégére a wellness pihenéshez a szállás.

Hévíz kiváló adottságai valódi felüdülést biztosítanak az év bármely szakában, korosztálytól függetlenül mindenkinek. Családi pihenéshez, gyógyító kúrán való részvételhez, wellness hétvégékhez is ideális. A költségeket pedig kényelmesen fizethetjük akár a SZÉP Kártya bármely alszámlájáról!

Címkék:
fürdő wellness

További cikkeink: