Hír

Megújult a SZÉP Kártyát is elfogadó Egri Termálfürdő

Új élményelemek, bébimedence és hárompályás csúszdarendszer is várja a vízimádókat a megújult Egri Termálfürdőben. A fürdőkomplexum mindhárom kibocsátó SZÉP Kártya elfogadóhelyei között megtalálható, és egész évben várja vendégeit.

Átadták az Egri Termálfürdő új élményelemeit. A fejlesztéseknek köszönhetően a fürdő szabadtéri és fedett részlege is jelentős változásokon ment keresztül. Az új élményelemek között hárompályás, korszerű csúszdarendszer, valamint a legkisebbek számára kialakított bébi élménymedence is van. Ide négy éves korig várják az apróságokat, biztonságos és mókás környezetben.

A fürdő megtalálható a SZÉP Kártya elfogadóhelyek között, mindhárom kibocsátó, így az OTP, az MKB és a K&H Bank adatbázisában is. A Pihenőkártya működését szabályozó rendelkezések legutóbbi módosítása kedvez mind a fürdőknek, mind a vendégeknek. Ennek köszönhetően már mindhárom SZÉPKártya szabadidő alszámla keretéből lehet fürdőbelépőt, vagy akár 100 alkalomra szóló uszodabérletet vásárolni.

A komplexum egy olyan fürdőházzal is bővült, mely időjárástól függetlenül, az év minden szakában tökéletes kikapcsolódást nyújt. A kétmedencés, pihenőgalériás fürdőház mellett további újítások is a fürdővendégek kényelmét szolgálják. A termálfürdő déli bejáratának átalakítása révén az akadálymentesítés is megtörtént.

Az Egri Termálfürdő tökéletes választás kisgyermekes családok, idősebbek és fiatalabbak, aktív pihenést és gyógyulást keresők számára egyaránt. A fürdő szolgáltatásai között gyógyászati célú és wellness szolgáltatások, valamint sportolási lehetőség is várja a látogatókat. A wellness részleg lehetőséget kínál a masszázs online időpont-foglalására is.

A SZÉP Kártya elfogadóhelyek Eger számos egyéb pontján is várják a vendégeket. Szállás, vendéglátás, valamint szabadidős szolgáltatások és programok bőséges választéka áll a városba érkezők rendelkezésére az év minden szakában.

Címkék:
fürdő wellness

További cikkeink: