Hír

Még nagyobb élmény lesz a Rudas Fürdőben wellness-ezni

Élményelemekkel, jacuzzival, szauna-világgal és számos új szolgáltatással bővül 2014 őszétől a népszerű Rudas Gyógyfürdő. A rekonstrukciónak köszönhetően még tovább emelkedhet a SZÉP Kártya elfogadóhelyek között is megtalálható fürdő vendégforgalma.

A Rudas Gyógyfürdő – a tervek szerint – 2014 őszétől megújulva várja vendégeit. A létesítmény egy komoly rekonstrukciót követően élményfürdővel gazdagodik. A felújítás a déli szárnyat érinti, amely régen palackozó üzemként működött.

A tervek szerint ez a most kezdődő felújítás új, egységes képet biztosít majd az épülettömbnek. A felújítás érinti a törökfürdőt is, az épületrészek közötti kapcsolatot pedig közlekedő folyosók segítségével oldják meg.

A munkálatok során az egykori palackozót a gyógyfürdőhöz csatolják, és számos új, a Rudas Gyógyfürdő profiljához kapcsolódó funkciót is kap. Többek között termálvizes medencék, étterem és pezsgőfürdő is gondoskodik a vendégek kikapcsolódásáról. A wellness szolgáltatások is bővülnek. A Rudas jelenlegi épületrészében több mint 500 négyzetméteren szauna-világot alakítanak ki, a több mint 230 négyzetméteresre tervezett étterem, valamint a napozóterasz az emeleti részben kap helyet.

A Rudas Fürdő jelenleg Budapest legmagasabb kihasználtsággal működő fürdője. Az új beruházások, a wellness és élményfürdős szolgáltatások várhatóan még tovább fogják emelni a vendégforgalmat. Azt is meg kell említeni, hogy a Széchenyi Pihenőkártyával rendelkező fürdőzők már, mindhárom SZÉP Kártya alszámla keretéből vásárolhatnak belépőt, bármelyik fürdőbe.

Az alszámlák közötti átjárhatóság a szállás költségeken felül már a fürdők esetében is alkalmazható. 2013 nyara óta a szállás és a vendéglátás alszámla is rendelkezésünkre áll fürdőbelépő vásárlására a szabadidő alszámlán felül. Szinte az összes budapesti gyógyfürdő és strand megtalálható a SZÉP Kártya elfogadóhelyek között is.

Címkék:
fürdő wellness

További cikkeink: