Hír

Már huszonötezer K&H SZÉP Kártya talált gazdára!

A K&H harmadikként csatlakozott a kártyakibocsátók körébe, de elsőként hidalta át a SZÉP Kártya kereszt elfogadás kérdését. Emiatt a K&H SZÉP Kártya terminál elfogadja az OTP és az MKB SZÉP Kártyákat is. Időközben átadták a huszonötezredik plasztik lapot is.

2012. március 6-án került átadásra a K&H Bank által kiadott huszonötezredik SZÉP Kártya. A bank harmadikként csatlakozott a kibocsátó pénzintézetek közé, és 2012. január elseje óta köti meg partnereivel a SZÉP Kártya szerződéseket mind a munkáltatók, mind az elfogadóhelyek körében.

Nagy Ferenc, a bank képviseletében örömmel számolt be arról, hogy a mai nap folyamán átadásra került a huszonötezredik K&H SZÉP Kártya. Fontos momentum az is, hogy március elsejével a K&H Bank elsőként biztosítja termináljain a másik két kártyakibocsátó bank (OTP, MKB) SZÉP Kártyáinak elfogadását. Ez azért is jelentős lépés, mert a K&H Bank rendelkezik az országban a legnagyobb POS terminál hálózattal. Ez kiemelten fontos a kártyák használhatósága terén, melyet egyébként a jogszabály is előír.

A K&H két hónap alatt a szerződött partnerek között több mint 1500 SZÉP Kártya elfogadóhelyet üdvözölhetett. Ennek kapcsán elhangzott az is, hogy a kártyájukat felhasználók a kis- és középvállalati, valamint a nagyvállalati partneri körből kerültek ki.

További cikkeink: