Hír

Már érzik a fürdők a SZÉP Kártya módosításának előnyeit

2013. július 1. fontos dátum a hazai fürdők számára. Ettől a naptól a SZÉP Kártya mindhárom alszámlájáról lehet fürdőbelépőt vásárolni. A fürdők már egy hét alatt is érezhető forgalomnövekedést tapasztaltak.

A Magyar Fürdőszövetség a SzépKártya megjelenése óta azért harcolt, hogy a plasztik mindhárom alszámlája tegye lehetővé fürdő belépőjegy vásárlását. Az üdülési csekk megszüntetése óta ugyanis csökkent a forgalmuk amiatt, hogy csak a szabadidő, rekreációs Pihenőkártya-zseb volt felhasználható erre a célra.

2013. július 1-jétől azonban változás következett be ezen a téren. A termálfürdők, gyógyfürdők és strandok belépőjét ugyanis már bármely alszámláról megvásárolhatják a kártyabirtokos fürdővendégek.

A legfrissebb módosítás több száz szolgáltató elfogadóhelynek, valamint több mint 800 ezer SZÉP Kártya tulajdonosnak jelent könnyebbséget. A fürdővendégek már jelezték, egyszerűbb lesz ezentúl a helyzet, mert szabadabban dönthetnek arról, melyik zsebből mire költhetnek. A fürdők is elégedettek, hisz ez alatt az egy hét alatt is komoly forgalom-növekedést tapasztalnak a változtatásoknak köszönhetően.

A szálláshely-szolgáltatást nyújtó vállalkozások számára is nagyobb mozgásteret biztosít a legutóbbi változtatás. A szálláshely alszámláról ezután a szállás-szolgáltatásokon túl már az ott igénybe vehető összes, egyéb jellegű szolgáltatást, így akár masszázs- vagy szépészeti szolgáltatások árát is megtéríthetik a kártyabirtokosok.

A sportrajongók számára a szabadidő alszámla szolgáltatási körének bővítése is fontos lehet. A cafeteria keretből, a SZÉP-Kártya segítségével július 1. óta a szabadidős sportrendezvényekre szóló nevezési díjat is ki lehet fizetni.

További cikkeink: