Hír

Májusi hosszú hét a Balaton körül – Balaton7

Májusban tíznapos rendezvénysorozat várja a Balaton szerelmeseit. Balaton7 … Több mint egy hét címmel, kiváló programok, kedvezményes szállás- és egyéb lehetőségek, valamint a SZÉP Kártya elfogadóhelyek bőséges kínálata várja az érdeklődőket!

A Balaton ideális úti cél az év minden szakában. Általában a nyári szezonban a legnépszerűbb, de a május is kiváló programokat tartogat. Ilyen lehetőség a Balaton7 … Több mint egy hét című rendezvénysorozat is. A Balaton7 2013. május 10-től május 20-ig, tehát tíz napon keresztül várja az érdeklődőket.

A magyar tenger körül a pünkösdi időszakban számos fesztivál és rendezvény mellett, a balatoni borvidékek ízletes borait és gasztronómiai sajátosságait is érdemes felfedezni. A régió éttermei különleges ajánlatokkal, tökéletes ízharmóniákkal és nemes borokkal kedveskednek a megéhező kirándulóknak.

Aktív időtöltési lehetőségek, sétahajózás, hőlégballon és sétarepülés is szerepel a jobbnál jobb programok között. A lovaglást kedvelők számára kihagyhatatlan célpont lehet a Balatonlellén található Lovascentrum ajánlata. Balatonudvarin a golfozás egyedülálló hangulatát ismerhetik meg az érdeklődők. Számos kulturális és gyermekrendezvény, gasztronómiai és zenei program mellett akár ultipartira is beülhetnek a bátrabbak Csopakon. Alsóörsön pedig a motorok rajongói csodálhatják meg ebben az időszakban a szebbnél szebb kétkerekű járgányokat, a legendás Harley Davidson-okat.

A Balaton körül pedig számos szálláshely, SZÉP Kártya elfogadóhely is akciós ajánlattal várja a régióba látogatókat. A többféle szállástípus és a vendéglátóhelyek között mindenki megtalálja a kedvének, pénztárcájának vagy SZÉP Kártya egyenlegének megfelelőt.

Érdemes felkeresni az ország legnagyobb tavát a pünkösdi időszakban. A kiváló programok és a remek hangulat mellett jelentős kedvezményeket vehetnek igénybe a kirándulók, túrázók és fesztiválozók. Ez a tíz nap a magyar tenger körül május 10-20. között változatos, színes programokat, nagyszerű lehetőségeket kínál! A régióban pedig rengeteg a SZÉP Kártya elfogadóhely, amely további kedvezményeket jelenthet!

További cikkeink: