Hír

Lendületes kezdés a K&H SZÉP Kártya programban

A K&H Bank 2011 év végén csatlakozott a Széchenyi Pihenő Kártya kibocsátók köréhez. A 2012-es évet a pénzintézet SZÉP Kártya programja lendületesen kezdte. Közel 3000 elfogadóhely és több mint 7000 munkáltató csatlakozott januárban.

A múlt év végén a K&H Bank is belépett a SZÉP Kártya kibocsátók körébe. A 2012-es év a pénzintézet új tevékenysége szempontjából kedvezően indult. Több ezer vállalkozás igényelte meg dolgozói részére a Szép Kártyát már eddig is. A Bank vezetői elmondták, számítanak arra, hogy a kártya-igénylések száma nagymértékben növekedni fog, hiszen kiterjedt ügyfélkörrel bírnak a kis-, közép- és nagyvállalatok tekintetében.

A K&H SZÉP Kártya elfogadóhelyek számának növekedése is kedvezően alakul, hiszen már eddig is több mint háromezer elfogadóhely kötött (ill. köt) szerződést a pénzintézettel. Itt jegyezte meg Bába Ágnes vezérigazgató-helyettes azt is, hogy a K&H szolgáltatói partnerei között elsők között szerepelt a Danubius Hotels Group.

Nagymértékben megkönnyíti a kártyatulajdonosok számára a SZÉP Kártya használatát, hogy a K&H Bankcsoport rendelkezik az egyik legnagyobb bankkártya-terminál rendszerrel az országban, POS hálózata szinte teljesen lefedi hazánkat.

A kártya maximum 450 ezer forint összeggel tölthető fel a munkáltató részéről, ez az összeg három alszámla között oszlik meg. A szálláshely-szolgáltatás maximális kerete 225 ezer forint, míg vendéglátásra, meleg étkezésre 150 ezer, szabadidő és rekreáció szolgáltatásokra 75 ezer forint biztosítható évente.

A Kártya igénylése a munkáltató feladata, a kártyával kapcsolatos további adminisztrációs terheket a kártyakibocsátó viseli. A munkáltatóknak és a szolgáltatóknak szerződést kell kötniük a kibocsátó bankkal. Mivel a kártya elfogadása a bankkártyával történő fizetéshez hasonló módon történik, a pénzintézet online felületén a kártya tulajdonosa bármikor lekérdezheti egyenlegét, és figyelemmel kísérheti a keret felhasználását.

További cikkeink: