Hír

Legyen SZÉP emlék a 20. SZIGET fesztivál

Rövidesen megnyitja kapuit a 20. SZIGET Fesztivál. Többféle belépőjegyet is válthatunk a Széchenyi Pihenőkártya szabadidő alszámla keretének terhére – kivéve a Kempingjegyeket. Az elfogadóhelyek mindhárom plasztikkártyát elfogadják. Részletek cikkünkben!

A jubileumi 20. SZIGET Fesztivál már 2012. augusztus 6-án megnyitja kaput a zenerajongók előtt. A programokra a SZÉP Kártya szabadidő alszámla egyenlegének segítségével megváltható a belépőjegy! A mínusz 2. nap, a Magyar Dal napja alapozza meg a hangulatot. A mínusz 1. napon a CSÍK Zenekar, a 0. napon pedig Ákos különleges turnéja segít ráhangolódni a jobbnál jobb zenékre és előadókra.

A jegyárusítást az Interticket Kft. koordinálja. Hasznos tudnivaló, hogy a SZÉP Kártya szabadidő alszámla fesztivál bérlet, valamint napijegy vásárlására ad lehetőséget. Kempingjegyet, karavánjegyet, illetve hajójegyet nem lehet váltani vele. A pihenőkártyával csak annak név szerinti tulajdonosa fizethet.

A SZÉP Kártyával az alábbi elfogadóhelyeken lehet megvásárolni a SZIGET-jegyet:

  • Nyugati téri jegyárusító pont, Budapest. Itt bankkártyával, utalványokkal, SZÉP Kártyával reggel 8 és este 20 óra között lehet fizetni. Este 8 és reggel 8 között csak készpénzes fizetés lehetséges.
  • VOLT Bolt, Budapest. Itt bankkártyával, utalványokkal és SZÉP Kártyával lehet fizetni. A bolt nyitvatartási ideje minden nap 12 órától 19 óráig tart.
  • VOLT Bolt, Sopron. A budapesti bolthoz hasonlóan a SZÉP Kártya, bankkártya és utalványok lehetnek a segítségünkre. Naponta reggel 8 és este 20 óra között válthatjuk meg a belépőt.
  • Csermák Hangszerüzlet, Szeged. Itt is meg lehet venni a SZIGET-jegyet. Hétfőtől péntekig 9-től délután 5-ig, szombaton 10 és 13 óra várja a vásárlókat a Hangszerüzlet.
  • Ticketline Jegyiroda, Nyíregyháza. A SZÉP Kártya, bankkártya, illetve a különböző utalványok is segíthetnek, hogy SZIGET-jegy tulajdonossá váljunk. A Jegyiroda hétfőtől péntekig, 9-től 17 óráig tart nyitva.
  • Veszprémi Fesztivál Iroda, Veszprém. Bankkártyával, SZÉP Kártya szabadidő alszámlával és különböző utalványokkal is fizethetünk a SZIGET-jegyekért. A Jegyiroda minden hétköznap 12-18 óra között fogad.

Arról, hogy a SZÉP kártya mellett milyen utalványokat lehet igénybe venni a jubileumi szigeteléshez, a SZIGET Fesztivál hivatalos honlapján találhatóak részletes információk.

További cikkeink: