Hír

Kutyája Önnel nyaralhat Bükfürdőn

A kutyabarátok számára kedvező hírrel szolgál Bükfürdő. A városban található szálláshelyek és éttermek között több olyan hely is akad, ahol lehetővé teszik, hogy a nyaralás ideje alatt kutyája Önnel lehessen. Ne hagyja otthon házi kedvencét és Széchenyi Kártyáját!

Bük-Bükfürdő nem csak a zöldövezetekben gazdag, SZÉP Kártya elfogadóhelyek is nagy számban találhatóak a fürdővárosban. Itt és a környéken lehetőség van az MKB, az OTP és a K&H SZÉPKártya használatára. Bük a kutyával együtt pihenni vágyókat is várja, kutyabarát szálloda és étterem is fogadja a négylábú barátokkal együtt nyaraló vendégeket.

Nyaralást, pihenést tervezve igyekszünk kiválasztani a legjobb, legkedvezőbb szálláshelyet, és körültekintően választunk vendéglátóhelyeket is. A kutyatulajdonosoknak azonban nehezebb a dolguk. Üdülés, elutazás esetén meg kell oldani négylábú barátunk elhelyezését és ellátását, vagy visszük magunkkal. Előbbi esetben találni kell egy olyan helyet, ahol a kutyánkat ellátják. Utóbbi esetben viszont nem biztos, hogy házi kedvencünket jó szemmel nézi a szálláshely, és a vendéglátó egységek is szigorúan szabályozzák az állatok jelenlétét az éttermekben.

Éppen ezért, ha mindenképpen magunkkal szeretnénk vinni a kutyánkat a pihenés idejére, érdemes Bükfürdőt választani úti célul. A büki szálláshelyek között találhatóak olyanok, akik tudatosan a kutyákhoz igazították a szállásokat. Figyelemre méltó szervezéssel és empátiával úgy szerelték fel a kutyabarát szálláshelyeket, szállodákat, hogy azok készek legyenek a négylábú barátok fogadására is. Speciális, kutyabarát szobák kialakításával várják a négylábú vendégek érkezését. Etető- és ivótál, kosár is található ezekben a szobákban.

A büki éttermek között is vannak olyanok, akik rugalmasan, és kellő odafigyeléssel kezelik a kutyás vendégek igényeit. Ezekbe az éttermekbe be lehet vinni a kutyákat, ahol itató tálat is biztosítanak kedvencünk számára.

A környék természeti adottságai teljes mértékben megfelelnek a kutyával érkező vendégek számára. Sok és hatalmas zöld terület várja a sétákat kedvelő két- és négylábú turistákat.

További cikkeink: