Hír

Kultikus szálloda SZÉP Kártyával

A szegedi négy csillagos Szent János Hotel az OTP és K&H Szépkártya elfogadóhelyek között szerepel. A vendégek csodás környezetben, a nyüzsgő belvárostól pár száz méterre pihenhetnek a Tisza-parti városban. A szálloda étterme főként az indiai ételekre specializálódott.

Szeged központjában található a négycsillagos Szent János Hotel. Ez a nemrég felújított, hangulatos, és kiváló elhelyezkedésű szálloda az OTP és a K&H SZÉP Kártya elfogadóhelyek között is megtalálható.

Aki a szegedi Szent János Hotelt választja pihenése helyszínéül, egy különleges, kultikus épületben kap szállást. A szálloda – a Tisza partján ez nem meglepő – a folyók, hidak, hajósok és halászok, valamint a molnárok védőszentjének, Nepomuki Szent Jánosnak a nevét viseli. A jelenlegi szálloda épülete különleges múltra tekint vissza, hiszen a ma már műemlékként nyilvántartott épületben élt és kezdte meg világhírű szalámi-gyártó munkásságát a Pick família.

A Szent János Hotel nem csak csodás környezettel várja a vendégeket. A kiválóan felszerelt szobák mellett izgalmas ízek és Szeged látnivalói is feledhetetlenné teszik az itt eltöltött pihenést. A szálló ugyanis az indiai konyhára specializálódott. Éttermében azonban India ízei mellett a magyar ízvilág, és más nemzetközi konyhai remekművek is várják a kulináris élmények kedvelőit.

A szállótól pár száz méterre található a városközpont, a Dóm tér – ahol nagyszerű, SZÉP Kártyával igénybe vehető szabadtéri programokon is részt lehet venni –, valamint a hangulatos Tisza-part. A szállodában rendezvények szervezésére is van lehetőség.

A K&H SZÉP Kártya tulajdonosok számára hasznos információt jelent, hogy a hotel webes, online elfogadást tesz lehetővé. Az OTP SZÉP Kártya birtokosai pedig helyben történő fizetés mellett tudják a szálloda szolgáltatásait igénybe venni. Mindkét kártyafajta esetében mindhárom alszámla kerete felhasználható.

További cikkeink: