Különleges élmények, élményajándékok SZÉP Kártyára!

Nem csak a világ változik, hanem az ajándékozási szokások is. Ma már nem feltétlenül csak kézzel fogható dolgokat adhatunk ajándékba, hanem különleges élményeket is. Jó hír, hogy a SZÉP Kártya élményajándékok esetén is használható!

Változik a világ, változnak a szokások. Igaz ez a divatra, valamint az ajándékozásra is. Manapság már mást adunk szeretteinknek, barátainknak ajándékba, mint jó pár évvel ezelőtt. Közeledik a ballagási időszak, és tavasszal-nyáron gyakoribbak a házasságkötések is. Vajon milyen ajándékot adjunk az iskolát maga mögött hagyó fiatalnak? Milyen ajándéknak örülne az ifjú pár? Kézzel fogható dolognak, vagy valamilyen különleges élménynek örülnének inkább?

A SZÉP Kártya ajándékozáshoz is segítséget nyújthat. Egyre több olyan webáruház jelenik meg hazánkban is, ahol különleges szolgáltatást, élményajándékot kínálnak. Az élmények között különleges autók, versenyautók vezetésétől repülőgép-vezetésig, személyes üzenet óriásplakátos megjelenítésétől az extrém helyzetekig sokféle izgalmas lehetőséget találni. A szolgáltatók egyre több helyen biztosítanak lehetőséget arra, hogy SZÉP Kártyával fizethessük a választott ajándékot.

Az egyedi ajándékokat webáruházakon keresztül, online fizetési mód segítségével lehet megvásárolni. A webes felületeken történő fizetés ma már kényelmes, egyszerű, és egyre elfogadottabb fizetési mód. Azt azonban fontos kiemelni, hogy ezekre a szolgáltatásokra általában a SzépKártya szabadidő kerete biztosít fedezetet. Amennyiben az ajándék szállodai időtöltést, ajándék éjszakákat tartalmaz, elképzelhető, hogy a szálláshely alszámla kerete is felhasználható. Szállás költségeket mindhárom zsebből lehet fedezni. Érdemes a vásárlási folyamat előtt ellenőrizni, rendelkezésre áll-e elegendő összeg a választott élményajándék árához.

A Széchenyi Pihenő Kártya nagyon sok lehetőséget kínál a kártyabirtokosnak. A cafeteria keret segítségével életre szóló élményeket, pihenési és sportolási lehetőségeket, és számos egyéb szolgáltatást vehetünk igénybe országszerte. A kártya használata könnyű és egyszerű, a készpénz nélküli fizetésre pedig több platform is a kártyabirtokos rendelkezésére áll.

Címkék:
szabadidő