Hír

Kölcsönözzön sportszert a SZÉP-Kártya egyenlegéből

A Széchenyi Pihenőkártya sífelszerelés, sporteszközök és sportpálya-bérlés, valamint uszodai és fitnesztermi belépők, bérletek váltására is fordítható. A szabadidő alszámla sokoldalú felhasználási köre még több sportlehetőséggel bővült!

A 2012 év végi változtatásoknak köszönhetően a sport a SZÉP-Kártya szabadidő alszámlája által sokkal preferáltabb lett. A plasztiknak köszönhetően több, korábban már hiányolt lehetőség is belekerült a szolgáltatási körbe. Ezek közül a legtöbb felhasználót a horgászat és az uszodabérlet vásárlás érinti. A módosítás azt is eredményezte, hogy a kártyabirtokosoknak lehetőségük van sporteszközöket kölcsönözni, sportpályát bérelni, sportoláshoz belépőt, vagy bérletet váltani. Ennek köszönhetően a síelés szerelmesei számára a SZÉP Kártya sífelszerelés, snowboard kölcsönzésére is igénybe vehető.

A szabadidő alszámla egyenlegéből természetesen a szálláshely-szolgáltatás költségeit is fedezhetik a PihenőKártyával vagy társkártyával rendelkezők. Az utalványkártya így nagyszerű „eszköz” lehet egy hegyvidéki, síelős hétvége során.

A sífelszerelés mellett a nyári sportok szerelmeseinek is kínál sportszer-bérlési lehetőséget. Az elfogadóhelyek között sportboltok, kerékpárkölcsönző- és szervizszolgáltatók is megtalálhatóak. Egyes szolgáltatóknál, elfogadóhelyeken kondi gépek kölcsönzésére is lehetőség van.

A cafeteria keret az utalványszámlára kerülést követő második naptári év május 31-ig áll a kártyabirtokos rendelkezésére. A szabadidő zseb téli és nyári sportokhoz, sportszerek bérlésére is ideális. Az év bármely szakában, a szabadidő tartalmas és minőségi eltöltéséhez is segítséget nyújt.

Ki kell emelni, hogy a Széchenyi Pihenő Kártya a belföldi turizmus fellendítését hivatott segíteni. A plasztik lapot – mint készpénzt helyettesítő fizetőeszközt – csak belföldi kártyaelfogadó-helyek, és csak Magyarország határain belül tudják elfogadni.

Címkék:
sport szabadidő

További cikkeink: