Hír

Készüljön a télre a SZÉP Kártya segítségével

Az őszi hónapok két újabb hosszú hétvégével kedveskednek. A plasztikkártya is bevetésre vár, érdemes átböngészni az elfogadóhelyek kínálatát. A szabadidő és rekreációs alszámla segítségével ráerősíthetünk immunrendszerünkre a tél előtt.

Az előttünk álló időszak két négynapos hétvégét is tartogat. Érdemes körülnézni a SZÉP Kártya elfogadóhelyek kínálatában, és akár a wellness szállodák ajánlataiból válogatva, felkészülhetünk a téli időszakra.

A SZÉP Kártyának van egy nagy előnye. Mégpedig az, hogy mindhárom alszámla keretéből lehet szálláshely szolgáltatást is rendezni. A szabadidő és rekreációs alszámla révén igénybe vehető, az egészség megőrzését célzó szolgáltatásokat kihasználva, az egész családot meglephetjük egy frissítő hétvégével.

Ha a város zaját és nyüzsgését szeretnénk magunk mögött tudni az ünnepek alatt, érdemes végig böngészni a falusi turizmus szolgáltatást nyújtó szálláshelyek kínálatát is. A szállás alszámla ugyanis egyre több, a falusi turizmussal foglalkozó szolgáltatónál is felhasználható. A vendéglátás alszámla keretéből pedig akár a hétköznapok étkezéseit is megoldhatjuk, ha otthon pihenünk.

Emellett jó, ha tudjuk, hogy azok az OTP és MKB SZÉP Kártya tulajdonosok, akik már 2011-ben is kaptak az utalványkártyára juttatást, a tavalyi összeget csak 2012. december 31-ig, és csak szállás szolgáltatásra használhatják fel.

A SZÉP-Kártya országszerte egyre több helyen használható, és már a bankok közötti átjárhatóság kérdése is megoldott. Készüljön Ön is a hosszú hétvégékre a pihenés bankkártyájával.

További cikkeink: