Hír

Kecskeméti Repülőnapra SZÉP Kártyával

Idén újra helyet biztosít a Nemzetközi Repülőnap és Haditechnikai Bemutató résztvevőinek a Kecskeméti Repülőbázis, 2013. augusztus 3-4-én. A rendezvényre a helyszínen is meg lehet vásárolni a belépőjegyet, akár SZÉP Kártya szabadidő alszámla terhére is.

Kecskeméten 3 év után újra megrendezik augusztus első hétvégéjén a Nemzetközi Repülőnap és Haditechnikai Bemutatót. Ez a minden szempontból látványos rendezvény idén 2013. augusztus 3-4-én várja a látogatókat, az érdeklődőket a Kecskeméti Repülőbázison. Jó hír az érdeklődőknek, hogy SZÉP Kártya is használható a belépőjegy megvásárlásához.

A rendezvényre a plasztikkal két helyszínen lehet belépőt vásárolni. Az egyik a Budapesten, a Zách utca 6. szám alatt található MILSHOP, míg a másik a Repülőnap helyszínén, a II. kapu. Mindkét esetben, helyben fogadják el a plasztikot. Internetes, webes elővétel esetén sajnos az utalványkártya nem használható.

A rendezvényen idén is számos ország légiereje teszi tiszteletét. A különböző géptípusok közül sokat repülés közben, dinamikus program keretében is meg lehet tekinteni. Többek között látjuk majd repülni az olasz köteléket, a Frecce Tricolori gépeit, a török és a horvát kötelékeket, de megtekinthető lesz a Holland Légierő egyedi festésű F-16-os gépe, az orosz Russkye Vityazi 5 darab SZU-27-es köteléke is, és még sokan mások. Természetesen a magyar légierő gépei, magyar műrepülő pilóták is elkápráztatják a közönséget. Ott lesz Bessenyei Péter, Nádas Tamás és Veres Zoltán is.

Az eseményre érkezők a SZÉP Kártya elfogadóhelyek között is foglalhatnak szállást Kecskeméten.

A repülőnapra szóló belépőjegyeket a SZÉP Kártya szabadidő alszámla keretéből vásárolhatják meg a kijelölt helyeken az érdeklődők. Idén is nagyszámú közönségre számítanak a rendezők, azonban az már most borítékolható, hogy látnivalóban – akár a statikus, akár a dinamikus programot nézzük – idén sem lesz hiány.

További cikkeink: