Hír

Kalandpark vár a makói Maros-parton!

A Maros Kalandpark kiváló szabadidős program a Makó városába látogató vendégek számára. A Szeged közeli település másik turistacsalogató célpontja, a Makói Hagymatikum Fürdő az OTP SZÉP Kártya elfogadóhelyek között is megtalálható.

A szabadidő eltöltéséhez kiváló célpont Makó egyik nevezetessége, a Kalandpark. Itt a család minden tagja kipróbálhatja ügyességét, kitartását. A Maros árterében kialakított ügyességi pályák csodálatos környezetben kínálnak nagyszerű szórakozást az aktív pihenés kedvelőinek. Makón SZÉP Kártya elfogadóhelyek is várják az ide látogató vendégeket.

Makó legújabb turistacsalogató látványossága, a Maros-parti Kalandpark drótkötélpályája kínál izgalmas lehetőségeket a turistáknak. Az új kalandpark-elem lehetővé teszi, hogy a vállalkozó kedvű kalandorok akár fél perc alatt megtegyék a Kiszombor és Makó közötti távolságot a levegőben. Azonban a Maros fölött átívelő 160 méteres hosszúságú drótkötélpálya csak egy a Kalandpark izgalmas és látványos attrakciói közül.

Makó ideális pihenőhely a hosszú hétvégék során. A városban sok helyen használhatóak az OTP, a K&H és az MKB SZÉP Kártyái is. A szálláshelyek között panzió, szálloda, valamint falusi turizmus-szolgáltatást nyújtó szállásadó is található. A városba látogató vendégeknek érdemes ellátogatni a Makói Hagymatikum Fürdőbe is. A gyógy- és élményfürdő is kiváló szórakozást és a szabadidő kellemes eltöltését kínálja. A Hagymatikum az OTP SZÉP Kártya elfogadóhelyek között megtalálható, a vendéglátás alszámla és a szabadidő alszámla keretére vehetjük igénybe a szolgáltatásokat.

Makón sokféle látnivaló, izgalmas szabadidős program, valamint a neves alföldi tájegység gasztronómiai sajátosságai várják a vendégeket.
Válasszuk hát bátran úti célul ezt a csodás várost, és legyen kéznél a SZÉP Kártya is!

További cikkeink: