Hír

Kalandpark a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő mellett

A sárvári fürdő tíz éves évfordulója új szórakozási lehetőségeket biztosít a fürdőváros lakói és vendégei részére. A SZÉP Kártya elfogadóhelyek között megtalálható gyógy- és wellnessfürdő szomszédságában nyáron nyitja kapuit az élmény- és kalandpark.

Új kalandokat és szórakozási lehetőségeket kínál az ide látogató vendégeknek a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő, mely idén ünnepli működésének tíz éves évfordulóját. Sokféle nagyszerű fejlesztés szolgálja a család minden tagjának tökéletes kikapcsolódását és szórakozását.

A gyógy-, wellness- és élményfürdő színvonalas szolgáltatásai, valamint a tény, hogy a fürdő csatlakozott a SZÉP Kártya elfogadóhelyek körébe, izgalmas és kellemes élményeket tartogat a kártyabirtokosok számára. Mindhárom bank SZÉP Kártyáját elfogadják a fürdőben, így az OTP, az MKB és a K&H SZÉP kártya szabadidő alszámla kerete is felhasználható. A kártya zsebének terhére wellness kezeléseket, fitnesz-szolgáltatásokat, valamint a belépőjegyek megváltásán túl szállásfoglalás költségeit is rendezhetjük.

Nyártól vehetik birtokba a fürdő vendégei az új fejlesztésű élmény- és kalandparkot Sárváron. A fürdő szomszédságában található izgalmas kalandpark nemcsak a fürdővendégeknek, hanem a sárváriaknak és a városba látogató turistáknak is kiváló szórakozási lehetőséget biztosít.

Nagyszerű szabadtéri program-lehetőségek, erdei kötélpályák, tanösvény, íjászpálya és szabadtéri főzési lehetőség várja a kirándulókat, a kalandokat keresőket. A kalandpark területét a fürdő vendégei éppúgy szabadon használhatják, mint akár a szauna szolgáltatásait.

További cikkeink: