Hír

Jó fogás a horgászoknak a SZÉP Kártya

SZÉP fogást hozhat a plasztik a sporthorgászoknak, ugyanis bekerült a horgászat is a költési lehetőségek közé. Fontos tudnivaló, hogy a SZÉP Kártya szabadidő zsebből csak a horgászbérletet lehet megvásárolni. A horgász felszerelés továbbra is készpénzzel, bankkártyával szerezhető be.

A sporthorgászok számára igazán kedvezően alakult a SzépKártya szabadidő alszámla felhasználási körének bővítése. Bekerült a szolgáltatási körbe a sporthorgászat is, mint egyéb sporttevékenység. A hír igaz, ez nem beetetés!

Ennek a módosításnak köszönhetően az éves horgászbérlet, napi, heti horgászjegy a SZÉP Kártya keretéből is megvásárolható. Fontos kiemelni, hogy a horgász a felszerelést csak készpénzért, illetve bankkártyás fizetési móddal tudja beszerezni. A SzépKártya kerete ugyanis kizárólag szolgáltatások költségeire fordítható, áruvásárlásra nem lehet felhasználni.

A horgászjegyet, bérleteket árusító helyek már készülnek az utalványkártya fogadására. A kártyakibocsátók a telepített, illetve mobil terminálok mellett internetes, azaz webes és telefonos elfogadási lehetőséget is biztosítanak a szolgáltató elfogadóhelyek számára.

A Pihenőkártya szabadidő alszámla éves kerete 75.000,- Ft. Ebből az összegből a sport-, szabadidős és kulturális szolgáltatások mellett a szálláshely-szolgáltatásért is lehet fizetni. Ennek köszönhetően a kártyának ebből a zsebéből akár egy hosszabb, komplett pecázós családi hétvégét is eltölthetünk, szállással és horgászjeggyel együtt.

Érdemes hát leporolni a horgászbotot, ellenőrizni a merítő hálót, mert a halak már felkészültek! Készüljön fel Ön is a horgász szezonra, váltsa ki horgászbérletét a cafeteria keretéből!

További cikkeink: