Hír

Ingyenes wifi a Danubius szállodák vendégeinek

A Danubius Hotels vendégei számára 2012. április 1-jétől korlátlan vezeték nélkül internet szolgáltatás vehető igénybe a szállodák közösségi helyein. A szállás szolgáltatással nevet szerzett szállodalánc az elsők között lett OTP SZÉP Kártya elfogadóhely.

A Danubius Hotels szállodalánc szerződést kötött egy szolgáltatóval, melynek értelmében 2012. április 1-jétől a szállodák vendégei korlátlan és ingyenes vezeték nélküli internet szolgáltatást vehetnek igénybe a hotelek közösségi helyein. Az egyéb helyiségekben, valamint a szobákban történő internet használathoz 1 órás, illetve 24 órás hozzáférés vásárolható, amely a jelenleginél lényegesen nagyobb sávszélességet biztosít.

Első körben tíz budapesti Danubius-szálloda, valamint a soproni Hotel Lővér, a győri Hotel Rába City Center, a Balatonfüreden található Hotel Marina és Hotel Annabella, továbbá két pécsi szálloda, a Hotel Palatinus City Center és a Hotel Pátria vendégei élvezhetik a térítésmentes WIFI szolgáltatás lehetőségeit.

A Danubius szállodalánc az elsők között lett OTP SZÉP Kártya elfogadóhely.

Ma már a legtöbb szálloda biztosít a vendégek számára wellness és fitness szolgáltatásokat. Igaz ez a Danubius Hotels tagjaira is. A SZÉP Kártya mindhárom alszámlája lehetővé teszi, hogy szállás költségeit finanszírozzuk a cafeteria keret terhére. Ennek értelmében, ha a szállás mellett wellness szolgáltatásokat is igénybe veszünk, akár az új cefeteria juttatás szabadidő keretéből kikapcsolódásunk teljes összegét is rendezhetjük.

További cikkeink: