Hír

Idegenvezető SZÉP Kártyára? Igen!

A SZÉP Kártya elfogadóhelyek legújabb partnerei az idegenvezetők lehetnek. A kártya szabadidő és rekreáció szolgáltatás alszámlája a szállás, fürdő, wellness, sport, színház és sok más szabadidős elfoglaltság mellett akár az idegenvezetés költségeit is biztosítja.

A SZÉP Kártya megjelenése a hazai turizmus egyik legjelentősebb változása 2012-ben. A kártya létrehozásának egyik fő indoka a belföldi turizmus fellendítése. Az Idegenvezetők Világnapja alkalmából meghirdetett rendezvénysorozaton Szatmáry Kristóf miniszteri biztos a Széchenyi Pihenő Kártya által nyújtott lehetőségekről is beszélt.

Felhívta a figyelmet, hogy az idegenvezetők is csatlakozhatnak a SZÉP Kártya elfogadóhelyek partneri köréhez. A szépkártya több zsebbel rendelkezik, szabadidő kerete pedig rendkívül sokféle szolgáltatásra vehető igénybe. Ezek közül kiemelt szerepet a fürdő, a wellness, a sport (pl. lovaglás, fittness) és a színház előadások kapnak.

A programban lehetőséget látó idegenvezető számára egyszerűen annyi a teendő, hogy szerződést köt a három kibocsátó bank (OTP, MKB, K&H) egyikével. A belföldön kiránduló turisták így szabadidő keretük révén professzionális idegenvezetést élvezhetnek.

A rendezvényen az is elhangzott, hogy a három bank termináljainak mielőbb kompatibilissé kell válniuk, amin nagy erőkkel dolgoznak a szakemberek.

Amint az már ismeretes, a SZÉP Kártya évente 450 ezer forint értékhatárig tölthető fel béren kívüli juttatásra szánt kerettel. A kártya az Üdülési Csekk helyébe lép, alszámlái szállás, szabadidő és rekreáció tevékenységre, valamint meleg ételek vásárlására fordíthatóak. Az egyes alszámlák között átfedés is van, ugyanis mindhárom zseb kerete fordítható szálláshely-szolgáltatás igénybe vételére.

További cikkeink: