Hír

Horgász? Akkor fogja ki az aranyhalat SZÉP Kártyával!

Ha Ön horgász, és van a SZÉP Kártya szabadidő, rekreáció alszámláján pénz, akkor máris készítheti a felszerelését. Az elfogadóhelyek közt több horgásztó is található. Ők már bedobták a csalit: a SZÉP Kártya felhasználásával horgászjegy is váltható.

Elfogadóhelyek az országban már szinte mindenhol találhatóak. A SZÉP kártya szabadidő alszámla kerete sokféle szolgáltatás igénybe vételét biztosítja. A kártya segítségével többek között horgászni is lehet.

A SZÉP kártya három zsebe közül a szabadidő alszámla keretét lehet a legsokoldalúbban felhasználni. A szabadidő alszámla többek között növény-, állatkert és természetvédelmi terület látogatására, máshová nem sorolt egyéb szabadidős tevékenység igénybevételére, valamint egyéb sporttevékenységre is alkalmazható. SZÉP Kártyánkat akár egy elfogadóhelyek körébe szerződött horgásztó mellett is használhatjuk.

Ezt a lehetőséget használta ki többek között a Merenye melletti halastó tulajdonosa is, aki lehetőséget biztosít a pecázás szerelmeseinek arra, hogy szenvedélyüknek a SZÉP Kártya szabadidő alszámlája terhére hódolhassanak. Merenye mellett az elfogadóhelyek között megtalálható az Adácsi Horgásztó, a Balassagyarmat melletti horgásztó is. Továbbá a délegyházi tavak mellett és Gyékényesen is várják a horgászok jelentkezését.

A kártya elfogadóhelyek számára nem kötelező POS terminál telepítésére, a használat megoldható internetes felületen, valamint a telefonos ügyfélszolgálat segítségével is. Ez a lehetőség kisebb szolgáltatóknak, vagy speciális területen lévő elfogadóhelyeknek egyaránt kedvező lehetőség.

Érdemes bátran használni a SZÉP Kártyát, mert az elfogadóhelyek némelyikén egy jó horgász akár az aranyhalat is kifoghatja!

További cikkeink: