Hír

Hegyalja Fesztiválra SZÉP Kártyával

A SZÉP Kártya szabadidő alszámla segítségével többféle belépőjegy, színházjegy vásárolható. A fesztiválok rajongóinak legnagyobb örömére a SZIGET Fesztivál mellett a Hegyalja Fesztivál belépője is megváltható az utalványkártya keretére. A Hegyalja Fesztivál 2012. július 18-22. között várja a zenerajongókat Rakamaz-Tokajon.

A Széchenyi Pihenőkártya szabadidő alszámla kerete a legsokoldalúbban felhasználható zseb. A SZÉP Kártya szabadidő és rekreációs alszámlája segítségével többek között kulturális programok belépőjegye, színházjegy és koncertjegy is váltható. A fesztiválrajongók örömére nem csak a SZIGET Fesztiválra lehet bejutni, hanem a Hegyalja Fesztiválra is lehet Hegy’ bérletet vásárolni.

A Hegyalja Fesztivál 2012. július 18-22. között várja a zenerajongókat. Rakamaz-Tokaj biztosít helyszínt már évek óta ennek a kiváló zenei rendezvénynek. A fesztiválra utalványokkal és SZÉP Kártyával az ország több pontján is megválthatjuk a belépőjegyet. Budapesten, a Travel Solving Utazási Irodánál, Nyíregyházán a Ticket Line jegyirodában, Debrecenben a Rock Ness hanglemezboltban, valamint Miskolcon, a Hun Travel Utazási Irodában.

Szegeden két helyen is megválthatják a Hegy’ bérletet a fesztiválozók, az IH Rendezvényközpontban és a Belvárosi Moziban. Fontos azonban tudni, hogy a szegedi Belvárosi Moziban csak élőszereplős előadásokra, valamint koncertekre, egyéb rendezvényekre szóló belépőjegy vásárolható. Mozijegyet nem lehet SZÉP Kártya szabadidő alszámlára vásárolni.

A Hegyalja Fesztiválon világhírű külföldi zenekarok, valamint neves magyar előadók zenéit élvezhetik a fesztiválra kilátogató rajongók. A zenei kínálat mellett a különböző színpadokon kulturális programok, sportbemutatók és színházi bemutató is lesz. Akinek pedig egy kis extrém mozgásra is kedve támad, kipróbálhatja az Hegy’ Extrém Sportpark kínálatát.

A nyári időszak sok nagyszerű programot biztosít a pihenésre, kikapcsolódásra vágyóknak. Tartsuk magunknál mindig SZÉP Kártyánkat, és használjuk ki a jobbnál jobb programokat a pihenőkártya segítségével.

További cikkeink: