Hír

Hatszázezer OTP SZÉP Kártya van már forgalomban

Átlépte a 600 ezret, így újabb mérföldkőhöz érkezett az OTP SZÉP Kártya program. Egy év alatt ugyanis megtízszereződött a kártyabirtokosok száma. A Pénztárszolgáltató további fejlesztésekkel szeretné megőrizni közel 80 százalékos piaci részesedését.

Átlépte a 600 ezret a kártyabirtokosok száma. Egy év alatt mintegy 550 ezer darab plasztik talált gazdára. A számok azt mutatják, hogy a munkavállalók közül minden ötödik dolgozó OTP SZÉP-Kártya, vagy társkártya-tulajdonos. Folyamatosan és dinamikusan növekszik a SZÉP Kártya elfogadóhelyek száma is. Jelenleg az utalványkártyával 19 ezer szolgáltatónál, 37 ezer féle felhasználási lehetőség közül lehet választani.

Az OTP piacvezető szerepe a Széchenyi Pihenő Kártya programban továbbra is megkérdőjelezhetetlen. Ezt az is alátámasztja, hogy egy esztendő alatt megtízszereződött a kibocsátott SzépKártyák száma. Az adatok magukért beszélnek.

A dolgozóinak cafeteriát ilyen módon biztosító munkáltatók száma is meghaladja a 13 ezret. A munkáltatók felöltései elérték az 58 milliárd forintot, melyből a fő- és társkártya tulajdonosok közel 38 milliárd forintot fel is használtak a három alszámláról. A zsebek közül továbbra is a vendéglátás alszámla a legnépszerűbb. Ezt a szállás alszámla, majd a szabadidő alszámla követi. Utóbbi szolgáltatási köre jelentősen bővült a tavalyi év végén.

Az első OTP SzépKártya 2011 júliusában került kibocsátásra. Azóta az OTP Pénztárszolgáltató folyamatosan bővíti és fejleszti a Pihenőkártyával kapcsolatos szolgáltatásai körét, hogy még több lehetőséget biztosítson szerződött partnerei számára.

A kártyával rendelkező munkavállalókat az ügyfélszolgálati munkatársak és az online elérhető rendszerek mellett nyereményjátékok, különféle szolgáltatások és alkalmazások segítik. A szolgáltató SZÉP-Kártya elfogadóhelyek és a munkáltatók pedig a Pénztárszolgáltató tapasztalt cafeteria tanácsadói és támogatói szolgáltatásait, valamint a pénzintézet sokéves tapasztalatát hívhatják segítségül az eredményes együttműködésért.

További cikkeink: