Hír

Hajdúszoboszlói Grillétel- és Sörfesztivál 2020 (Pünkösd)

Hajdúszoboszló idén pünkösdkor a Grillétel- és Sörfesztivál kiváló programjaival, ízletes sörökkel és finom falatokkal várja a városba látogatókat. Az ünnepi időszakra a SZÉP Kártya elfogadóhelyek is akciós ajánlatokkal készülnek!

Remek pünkösdi programnak ígérkezik az idei Hajdúszoboszlói Grillétel- és Sörfesztivál. A szabadtéri rendezvény 2020. június 7-től 9-ig várja a látogatókat, és finom söröket, ízletes grillezett fogásokat, kiváló zenéket, valamint csodaszép motorokat ígér. A szolgáltatók, SZÉP Kártya elfogadóhelyek ilyenkor még kedvezőbb árakkal várják a fesztiválra érkezőket.

A vendégeket a dübörgő motorok, a finom falatok és sörök mellett a város csodás hangulata is várja. Az étkek és italok fogyasztását a szabadtéri színpad forgataga, színes produkciói teszik még izgalmasabbá. Különféle zenei stílusok, motoros felvonulás, néptánc-találkozó teszi teljessé a Pünkösdi Sokadalom és a fesztivál hétvégéjét.

Azoknak pedig, akik számára kevés a Grillétel- és Sörfesztivál kínálata, vagy valami igazi szoboszlói specialitásra vágynak, többek között a város nevezetességeként is számon tartott Bika vendéglő kínál jobbnál jobb fogásokat. A vendéglátóhely fennállása óta már több néven is közismertté vált, jelenleg Bástya vagy Nelson néven várja az éhes turistákat. Városszerte sok helyen, így a Nelsonban is használható a SZÉP Kártya!

A Hortobágy közelsége és a környék természeti kincsei a túrázók, természetjárók számára biztosítanak remek lehetőségeket. A túrázás, fesztiválozás és az utcabál fáradalmait a komoly hírnévnek és népszerűségnek örvendő helyi fürdőkomplexumban lehet kipihenni. A hajdúszoboszlói Aquapark kicsiket és nagyokat vár sokféle élményelemével. A gyógyulni vágyók a „Reumások Mekkája” néven illetett gyógyfürdőben találnak enyhülést.

A pünkösdi ünnepekre érdemes beiktatni egy hajdúszoboszlói látogatást. Mesés környék, remek programok és finomságok tehetik teljessé az ünnepi kikapcsolódást.

További cikkeink: