Hír

„Gyűjtsd a táblát” – SZÉP Kártya fotópályázat, nyereményjáték

Táblakereső fotópályázat, ökoturizmus és természetjárás, továbbá vízi-, lovas- és kerékpáros túrák is szerepelnek a hazai turizmust támogató legújabb kampányban. A szépkártya elfogadóhelyek akciós ajánlatai akár nyeremény kirándulást is hozhatnak. Mindez az Ébredés jegyében!

Bár még nem igazán látszik az időjáráson, a tavasz azért közeleg. Fotópályázattal egybekötött kalandjáték, természetjárás, a SZÉP Kártya elfogadóhelyek exkluzív szálláskínálatai teszik még izgalmasabbá a tavaszvárást, a tavasz érkezését. A „Gyűjtsd a táblát” című fotópályázat 2013. április 1-től 2013. május 15-én déli 12 óráig tart. Olyan fotókat várnak a játék szervezői, melyek különleges településnév-táblákat, érdekes útbaigazító, útjelző táblákat, vagy természetvédelmi területek védettségről számot adó tábláit ábrázolnak.

A játék arra buzdít, hogy minél több időt töltsünk a természetben, és túrázás, természetjárás közben meglássuk az érdekességeket. A túrák során készített fotókat a Magyar Turizmus Zrt. hivatalos weboldalán kialakított alkalmazáson keresztül lehet feltölteni.

A fotókat beküldő játékosokat 13 különböző ajándék is várja. A nyereményjáték során kalandparkba, bobpályára és látogatóközpontba szóló belépőjegyek, hajókirándulás, kerékpártúra, továbbá GPS-es kalandtúra is nyerhető. A fotókra a közönségszavazatokon túl szakmai zsűri is voksol. A játék nyertesei – a szervezőknek köszönhetően – családi vagy baráti körüket is elvihetik a nyeremény kirándulásra.

A Fotópályázatnak két fődíja is lesz. Az egyik egy két főre szóló hosszú hétvége, mely a Szalajka Liget Hotel négy csillagos Superior és Apartmanházak felajánlása. A másik fődíj egy két személyre szóló hosszú hétvége Szarvaskőre, az Öko-Park Panzió, Kemping és Kalandpark felajánlásából. Érdemes nyakunkba venni a természetet és a fényképezőgépet.

A tavaszi Ébredés jegyében – mely leginkább az aktív- és ökoturizmus által nyújtott élményeket kínálja – a Balaton, a Tisza-tó és Észak-Magyarország régióiban található SZÉP Kártya elfogadóhelyek exkluzív kínálatai várják a túrázókat. Lehetőség lesz kerékpáros-, lovas- és vízi túrákra, természetjáró és felfedező programokon való részvételre. Ezen felül akciós ajánlatokkal várják a kikapcsolódást kereső természetbarátokat a kempingek és horgásztavak.

Érdemes figyelni a nyereményjátékokat, az akciós kínálatot, és lecsapni a SZÉP Kártya elfogadóhelyek jobbnál jobb ajánlataira! Túrázás során járjunk nyitott szemmel, és ne felejtsük el feltölteni a fotókat a remek nyereményekért!

További cikkeink: