Hír

Fürödhetünk a SzépKártya mindhárom alszámlájáról

Remek hír a SZÉP Kártya tulajdonosoknak: 2013. július 1-jétől már mindhárom alszámla egyenlegéből lehet fürdőbe, strandra belépőjegyet vásárolni! A szabadidő zseb mellett a szállás és a vendéglátás alszámla is használható lesz fürdőbelépő vásárlásához!

A Fürdőszövetség kezdetektől fogva támogatta a Széchenyi Pihenő Kártya programot. Azt viszont nehezményezték, hogy a fürdőkbe belépőjegyet csak a szabadidő alszámla keretéből lehetett vásárolni. Ez változott meg 2013. május 29-én. A kormány határozott a SZÉP Kártya felhasználásáról szóló kormányrendelet módosításáról.

A döntésnek köszönhetően bővül a Szépkártya alszámlái közötti átjárhatóság. A fürdők és a kártyahasználók kérése meghallgatásra talált, így 2013. július 1-től mindhárom zsebből lehet fürdőbelépőt, standbelépőt vásárolni.

Ezen túl még további, a kártyabirtokosok és a szolgáltatók igényeihez igazodó változásra lehet számítani jövő hónaptól a plasztikkal történő fizetés kapcsán.

A SZÉP-Kártya szálláshely alszámla keretéből ezentúl a szálláshelyen igénybe vehető összes szolgáltatás költségeit rendezheti a kártyabirtokos. Ennek értelmében már nem csak a szállás (teljes ellátás, félpanzió, stb.) típusát fizethetjük a zsebből. A szálláshely által biztosított egyéb (akár a wellness terén a szauna használat, kozmetikai kezelések, masszázs) szolgáltatások költségeit a szállás díjával együtt rendezhetjük.

Módosul a szabadidő alszámla szolgáltatási köre is, mely már eddig is a legsokoldalúbb alszámla volt. Július 1-jét követően akár a szabadidős, vagy sportrendezvényeken való részvételkor a nevezési díjat is fedezhetjük a SZÉP Kártya egyenlegéből.

További cikkeink: