Hír

Fürdőbérlet 2014-re SZÉP Kártyáról

A budapesti fürdők kihagyhatatlan ajánlattal várják a fürdőzést kedvelőket. Már most megvásárolhatóak a 2014-es fürdőbérletek, akár bármelyik SZÉP Kártya alszámla egyenlegéből.

A hazai fürdők szinte mindegyike megtalálható már a SZÉP Kártya elfogadóhelyek folyamatosan bővülő adatbázisában is. A rendszeresen fürdőbe járó vízimádók és a fürdők számára is nagy öröm lett, hogy már bármelyik alszámláról lehet belépőjegyet, uszodabérletet vásárolni.

Most még inkább érdemes felhasználni a zsebekben ragadt összegeket, ugyanis a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. különleges lehetőséget kínál.

Megkezdődött a 2014-es évre szóló fürdőbérletek értékesítése. A budapesti gyógyfürdők a tavalyi, áron kínálja a budapesti gyógyfürdőkbe szóló bérletet. Fontos kiemelni azt is, hogy a már két éve változatlan áron kapható bérletek 2014. december 31-ig használhatóak.

A remek bérletvásárlási lehetőség mellett a fővárosi fürdők új, érdekes programokkal is kedveskednek vendégeiknek. A Lukács Fürdő legújabb, hagyományteremtő szándékkal megrendezett programja november 22-én a hölgyeket csábította falai közé, a Női Nap keretében.

A fürdők többsége a változatos programok, gyógyító és élményszolgáltatások mellett nagy hangsúlyt fektet a fejlesztésre, korszerűsítésre is. Ezek a bővülési folyamatok egyaránt vonatkoznak a termékekre, szolgáltatásokra, valamint a létesítmények színvonalára is.

A magyarországi fürdők és gyógyfürdők színvonala és minősége révén a fürdőszolgáltatások nem csak a hazai vendégek között örvendenek nagy népszerűségnek. A fürdők a magyarországi egészségturizmus egyik alappillérének számítanak. A gyógy- és wellness szolgáltatások nagymértékben hozzájárulhatnak a jó közérzethez, és az egészség megóvásában is fontos szerepet játszanak.

A budapesti fürdők már most gondolnak a jövő évre. Érdemes még idén megvásárolni a bérleteket, belépőket a SZÉP Kártya bármelyik alszámlájáról.

További cikkeink: