Hír

Föld Napja az Állatkertben, SZÉP Kártyával

A Fővárosi Állat- és Növénykert a Föld Napja alkalmából egész hetes programokkal várja a vendégeket, kicsiket és nagyokat egyaránt. Az Állatkert is pihenő kártya elfogadóhely, ezért a belépőjegy a SZÉP Kártya szabadidő alszámla terhére megvásárolható.

A Fővárosi Állat- és Növénykert – mely szerepel a SZÉP Kártya elfogadóhelyek között – április 16. és április 22. között különleges programokkal készül a Föld Napja alkalmából. Kincskereséssel, különféle természetismereti programokkal várják az Állatkertbe kilátogató vendégeket, családokat és csoportokat.

Az elmúlt évek során már hagyománnyá vált, hogy Budapesten a Fővárosi Állat- és Növénykertben tartják meg a Föld Fesztivált. Ennek a rendezvénynek az a célja, hogy a gyermekek figyelmét játékos keretek között felhívjuk a környezettudatosság fontosságára, és a természet, valamint a bolygónk megóvására.

A kincskereső játék április 16-20. között várja a gyermekeket, családokat, óvodás és kisiskolás csoportokat. A játék során az állatkertben különböző állomásokon vehetnek részt ismeretterjesztő vetélkedőkön kicsik és nagyok. Az Állatkert emellett kézműves programokkal, valamint a Gemenci és a Gyulaji Erdei Iskolák természetismereti foglalkozásaival várnak minden érdeklődőt.

Április 20-22. között zöld programokon vehetnek részt az Állatkertbe látogató vendégek. A „Föld Kincsei” kerülnek bemutatásra többek között a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület, az Országos Erdészeti Egyesület, valamint a Duna-Ipoly Nemzeti Park és más természetvédelmi területek képviselő által. 21-én és 22-én pedig a gyermekek fedezhetik fel a Föld Kincseit, különféle játékos szórakoztató programok segítségével.

Az Állatkertbe a belépőjegy a SZÉP Kártya szabadidő alszámla segítségével is megvásárolható. A Föld Napjához kapcsolódó rendezvénysorozat nagyszerű családi programot ígér.

További cikkeink: